Animoji'ye Rakip Samsung'dan AR Emoji Geliyor - Haberler - indir.com

Animoji'ye Rakip Samsung'dan AR Emoji Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-24 23:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Resmi tanıtımı yarın gerçekleşecek olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazının yeni bir görseli ortaya çıktı. Diğer yandan modelin iPhone X'te yer alan Animoji teknolojisine rakip olarak yeni bir AR Emoji adlı özelliğini de sunması bekleniyor. 25 Şubat Pazar günü resmi olarak gerçekleşecek etkinlik ile karşımıza tüm detayları ile çıkacak modelin yeni sızıntıları 'vnas_world' adlı bir Instagram sayfasında ortaya çıktı. Cihazın yeni görsellerine baktığımızda serinin tasarım çizgileri noktasında Galaxy S8 ailesi ile benzerlik gösterdiği gözüküyor.

Sonsuz ekran tasarımının kullanılduğu Galaxy S9 modelindeki parmak izi konumu iyileştirilmiş durumda. Galaxy S8'de kameranın yanında yer alan ve kamera ile karıştırılan bu sensör kameranın alt bölümüne konumlandırılmış durumda. Arayüz noktasında da Samsung'un Galaxy S8 cihazı ile aynı olacak modelin en dikkat çekici yeniliği ise Apple'ın Animoji uygulamasına benzer olan AR Emoji olacak. iPhone X ile beraber özel olarak tanıtılan bu özellikte yüzünüzü emojiler gibi yapabiliyordunuz.

Animoji'ye karşı oldukça iddialı olmasını beklediğiniz yeni AR Emoji özelliğini yarın itibariyle Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarının tanıtımı ile beraber tüm detayları göreceğiz.





PAYLAŞ