Animojiler diğer platformlarla nasıl paylaşılır? - Haberler - indir.com

Animojiler diğer platformlarla nasıl paylaşılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 16:56:24
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın iPhone X ile sunduğu animojilerin, diğer platformlarla paylaşılamamasından şikâyet edenler için, birkaç adımda animojilerin diğer platformlarla paylaşılmasını anlattık.

2017 yılının sonbahar aylarında tanıtılan iPhone X ile beraberinde kullanıcılarına pek çok yenilik sunan Apple, animojileri de hayatımıza kattı. iPhone X ile birlikte tanıştığımız animojiler, kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran ve eğlenceli bulunan bir özellik oldu. Bu özelliğin tutmasının ardından, Samsung ve LG’de farklı emoji uygulamaları ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

Apple Pencil Nedir?Apple Pencil Nedir?

Apple Pencil Nedir?

iPhone X ile gelen animojilerdeki tek sorun, kullanıcıların animojilerini diğer platformlarla paylaşamaması olmuştu. Samsung ve LG’nin emojileri, farklı platformlarla da paylaşılabiliyor. iPhone’da ise sadece iMessage ile paylaşılıyor. 2019 yılında da hala sevilerek kullanılan bu özelliği, siz de farklı platformlarla da paylaşmak isteyenlerdenseniz, izleyeceğiniz birkaç adım size yardımcı olacaktır.

Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

Animojileri, diğer platformlarla paylaşma

İlk olarak yapmanız gereken şey, iMessage üzerinden kendinizle bir sohbet başlatın. Bunun için yapmanız gereken şey, alıcı kısmına kendi numaranızı yazmak ya da iCloud hesap adınızı yazmak olacak. Animojiyi isterseniz ekran görüntüsü alarak, isterseniz kısa bir video olarak kullanabilirsiniz. Videoyu kopyalamak için, gönderdiğiniz videoya 3D Touch özelliği basılı tutun ve menüden kopyala seçeneğini seçin.

Eğer kopyalama işlemini tamamladıysanız, sıra animojinizi paylaşmaya geldi. Animojiyi paylaşmak istediğini uygulamaya girin. Sohbet bölümüne, animojinizi yapıştırın ve gönderin. Normalde, animojinizi kaydetme şansına da sahipsiniz ama yer kaplamaması adına kopyalamanız daha güzel olacaktır. Göndermeki istediğiniz animojiyi, iMessage’taki sohbetten istediğini zaman kopyalayabilirsiniz.

 


Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

PAYLAŞ