Animoji özelliği artık tüm Android telefonlarda kullanılabilir - Haberler - indir.com

Animoji özelliği artık tüm Android telefonlarda kullanılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 11:58:32
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Augmented Reality ile hayatımıza girmiş yeniliklerden birisi olan bu özellik, yüzünüzü üç boyutlu karakterle değiştirebileceğiniz bir özelliktir. Kısıtlı sayıda telefon üzerinde kullanılabilen bu özellik, artık destekli tüm Android cihazlarda kullanılabilir oldu.

Animoji özelliği artık tüm Android telefonlarda kullanılabilir

Nokia 6.1'in tanıtıldığı etkinlikte, telefonlar tanıtılırken animoji destekli Nokia, özel kamera uygulamasını da gösterdi. Animoji, Apple ve Samsung'da mevcut olan ve yüz hareketlerinizi üç boyutlu bir karakter üzerine aktarabilen özelliktir. Daha önce Nokia cihazlara özel, eski bir kamerası, Pro Camera özelliğinin kullanılabilmesi için de portlanmıştı fakat, bu port sadece bazı Nokia cihazlar üzerinde istendiği gibi çalışmıyordu. Önceki portu yapan da xda-developers adlı sitenin geliştiricilerinden biri olan linuxct adlı kullanıcı, yeni kamerayı tekrar portladı. Bu sefer işi bir adım daha ileri taşıyan geliştirici, yeni kamerasını tüm özellikle birlikte Android kullanıcılarına sundu. Bu port, Android 8.0 üzeri 64 bit işlemciye sahip olan cihazlarda kullanılabiliyor. Pro Mod'un tüm cihazlarda kullanılabilir hale getirildiğini görüyoruz. Diğer özellikleri ise şöyle:

iPhone X Animoji karaoke nasıl yapılır?iPhone X Animoji karaoke nasıl yapılır?

  • Tüm cihazlar için Pro Mod'un kilidi açıldı.
  • Augmented Reality sekmesi aktifleştirildi. (Animoji ve ışık efektleri kullanılabilir)
  • Uygulama çökme sorunu giderildi.
  • Yavaşlatılmış çekim ve time lapse özelliği aktif hale getirildi.

Geliştirici özellikle 32 bit kullanıcılarının boşuna heyecanlanmamalarını kullanılan bu api'nin minimum Android 8.0 desteklediği belirtilmiş. Yani 32 bit işlemciye sahip olan cihazlar boşuna bu api'yi indirmesinler. Eğer sizde 64 bit işlemciye sahipseniz XDA forumunda Nokia Camera 91.9.1130.40 with Pro Mode and Animojis şeklinde aratarak, uygulamayı indirebilirsiniz.


Animoji'ye Rakip Samsung'dan AR Emoji GeliyorAnimoji'ye Rakip Samsung'dan AR Emoji Geliyor
Samsung'un AR Emoji'si Apple'ın Animoji'sinin kopyası mı?Samsung'un AR Emoji'si Apple'ın Animoji'sinin kopyası mı?

PAYLAŞ