Animasyonlar ekleyebileceğiniz, sensörler kullanabileceğiniz prototip uygulaması: ProtoPie - Haberler - indir.com

Animasyonlar ekleyebileceğiniz, sensörler kullanabileceğiniz prototip uygulaması: ProtoPie

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 11:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Prototip geliştirme sektörü hızla büyüyor. İnteraktif tasarımlar, sensörler ve animasyonlar kullanarak uygulamalarımızın gerçeğe en yakın halini hazırlamamız için temel oluşturuyorlar. ProtoPie adlı uygulama ile, kullanıcılara yeni geliştirdikleri prototiplerde etkileşimi arttırmayı planlıyor.  Örnek olarak ölçü aracı ekranı geliştirdiğiniz zaman bunu kullanan kişiler gerçekten de dönüştürmek için rakamlar ekleyip gerçekten çalışan bir uygulama gibi tepki veriyor. 

Animasyonlar ekleyebileceğiniz, sensörler kullanabileceğiniz prototip uygulaması: ProtoPie

Farklı bir örnek verecek olursak, sepete eklediğiniz ürünün ne olacağını net olarak görebiliyorsunuz. Tüm bunlar uygulama geliştirirken yazılımcıya kolaylık sağlıyor. Böylece uygulama geliştirmeniz daha da kolaylaşıyor. Eğer yazılımcı bu uygulamada bir hata görürse hemen müdahale ediyor ve düzeltiyor. Yazılımcının yanı sıra üst kademelerdeki kişilere ve müşteriye sunum yaparken hayatınızı kolaylaştıracaktır. ProtoPie'i diğer prototip uygulamalarından ayıran en önemli özelliği ise sensör kullanımıdır. Arduino projeleri, Shazam  benzeri fikirler ve VR projeleri için prototip geliştirebiliyorsunuz. Üstelik kod bilgisi gerektirmeyen basit özellikleri mevcut. Bu program ile proje geliştirirken büyük kolaylık sağlayacaksınız.

Bu ürünü 99$ karşılığında satın alıp sınırsız süreliğine kullanabiliyorsunuz. İlk ödemeden bir süre sonra cloud kullanımı ve yıl boyunca gelecek olan tüm güncellemelerden faydalanabiliyorsunuz. Fakat sonraki yıllarda yenilikler ve cloud kullanmak için lisans güncellemesi gerekiyor. Onun dışında lisans güncellemeden de ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu ürünü hem projeleriniz için hem de sensör kullanımı için kullanabilirsiniz





PAYLAŞ