Angry Birds'den Sevgililer Günü Sürprizi - Haberler - indir.com

Angry Birds'den Sevgililer Günü Sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bugüne kadar 2 milyardan fazla indirilme sayısına ulaşan kızgın kuşlar ile popülerlik kazanmış olan oyun Angry Bird'ün yapımcısı Rovio resmi Twitter hesabında paylaşılan tweet'e göre, 14 Şubat Sevgililer gününde oyuncuları büyük bir sürpriz bekliyor.

Paylaşılan Tweet'te 'Yarın yeni Angry Birds macerası ile ilgili daha fazla duyurumuz olacak' diyerek oyun severlere yeni bir Angry Birds oyununun müjdesini de vermiş oldu. Ancak yine aynı tweet'te yer alan parantez içerisindeki 'yeni adı da dahil olmak üzere' açıklaması akıllara yeni oyunun isminin farklı olacağı düşüncesini getirmekle beraber yeni oyun için bir de görsel yayınladı.

New Angry Birds

Bunun yanında yeni oyunun detaylarını yarın açıklayacak olan Rovio'nun bu oyunu 14 Şubat'a denk getirmesinin, bir sonraki Angry Birds'ün 'acaba sevgililer günü temalı mı' olacak sorusunu da akıllara getiriyor.

Yarın daha detaylı bir şekilde Rovio'dan elde edeceğimiz bilgilere göre daha geniş açıklamasına yer vereceğimiz yeni Angry Birds oyununun önceki sürümlerini aşağıdaki bağlantıları kullanarak inceleyebilir ve indirebilirsiniz.





PAYLAŞ