Angry Birds Go'ya MultiPlayer Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

Angry Birds Go'ya MultiPlayer Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Rovio, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Angry Birds serisinin en yeni oyunu Angry Birds Go' ya multiplayer (çok oyunculu) mod desteği kazandıracağını bildirerek, güncellemenin önümüzdeki yılın bahar aylarında yayınlanacağını duyurdu.

Angry Birds Go ile kızgın kuşlarını yarış pistlerine taşıyan Rovio'nun, bu hafta başında sitemizden ''Beklenen Oyun Angry Birds Go Yayınlandı'' başlıklı haberimizde de duyurduğumuz üzere Android, iOS ve Windows Phone için mobil mağazalarından yayınladığı ve Free to Play yapıya sahip olan oyun için yapacağı MultiPlayer güncellemesi sonrasında oyuncular birbirleri ile de yarışabilecekler.

Hikayesinde mizahi unsurlarında yer aldığı Angry Birds Go, basit oyuncu kontrolleri ve son derece başarılı sürüş dinamikleri ile kullanıcılarına gokart yarış deneyimi yaşatmakla beraber mobil eğlencenin odak noktası olma yolunda hızla ilerliyor. Önümüzdeki yılın bahar aylarında yayınlayacağı çok oyunculu mod desteği sayesinde de bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyacağını düşünüyoruz.

Angry Birds Go oyununu mobil cihazına indirmeyen Android kullanıcıları buraya, iOS kullanıcıları buraya ve Windows Phone kullanıcıları buraya tıklayarak ücretsiz olarak telefon ve tabletlerine indirebilirler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ