Angry Birds Go! Güncellendi - Haberler - indir.com

Angry Birds Go! Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2013 yılının Aralık ayında çıkış yapan ve oldukça popüler bir oyuncu kitlesi kazanan Angry Birds Go!'nun Android, iOS ve Windows Phone versiyonları için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Rovio'nun popüler Angry Birds serisinin en son oyunlarından olan Angry Birds Go! seriye farklı bir bakış açısı getirerek oyunu standart fizik tabanlı bulmaca oyunu yapısından çıkarmış ve tamamen değişik bir şekilde kullanıcılarına sunmuştu. Popüler Angry Birds kahramanlarını kullanabildiğiniz Angry Birds Go! oyununda yarış arabanızla pistlerde atlayarak kıyasıya yarışabilirsiniz. Angry Birds Go! bu eğlenceli yapısı ile oldukça kısa sürede bir çok kullanıcının ilgisini çekerek milyonlarca kere indirildi.

Angry Birds oyununu zirvede tutmak için Rovio'nun yayınladığı güncelleme Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oyunu çok daha rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilmeniz amacı ile gerekli hata düzeltmeleri içermektedir. Oyunun Windows Phone versiyonu ise kullanıcılarına özel bir yenilik sunuyor. Angry Birds Go! oyununun Windows Phone güncellemesi ile ayrıca oyuncak firması Hasbro tarafından yayınlanan resmi Angry Birds oyuncakları olan TELEPODS'ları Windows Phone cihazınızı kullanarak tanıtabilirsiniz. Bu sayede yeni aldığınız oyuncakları oyun içerisine yeni bir kahraman olarak gönderebilirsiniz.

Güncellenmiş olan Angry Birds Go! versiyonlarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ