Angry Birds Fight Artık Tüm Dünyada Oynanabiliyor! - Haberler - indir.com

Angry Birds Fight Artık Tüm Dünyada Oynanabiliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-11 13:36:45
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Rovio'nun ilk üçlü eşleştirme oyunu olan Angry Birds Fight önce Japonya'da sonrasında ise Asya Pasifik ülkelerinde test ediliyordu. Firma bugün itibariyle oyunu tüm dünyadaki oyuncuların beğenisine sundu.

Angry Birds Fight! adıyla yayınlanan oyunda Red ve ekip arkadaşları domuzcuklarla teke tek dövüş mücadelesine girişiyor. Rovio'dan gelen açıklamaya göre oyun, daha şimdiden 1 milyondan fazla kişi tarafından oynanıyor.

Angry Birds Fight indir

Üçlü eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan yapında Red, Chuck, Matilda, Bomb ve Blues gibi Angry Birds serisinin eski ve yeni karakterlerini görebiliyoruz. Oyun adından da anlayabileceğiniz üzere bir dövüş oyunu ancak oynanışı biraz farklı.

Oyunda kızgın kuşlar ile domuzcuklar teke tek dövüşe başlamadan önce karşımıza kuşların yer aldığı bir eşleştirme tablosu çıkıyor ve bu tablo üzerindeki kuşları eşleştirmeniz gerekiyor. Sınırlı süre içerisinde eşleştirmeyi yaptıktan sonra kalan kuşlar ile domuzcukların dövüşü seyredilebiliyor.

Angry Birds Fight!'da tropik ada, yeşil bahçe ve deniz gibi farklı mekanlarda dövüşebileceğiniz gibi oyunu tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile birlikte oynayabiliyorsunuz. Rovio'nun geliştirdiği yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Fight'ın ön tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunu Android, iPhone veya iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




Angry Birds Fight Oynanış Videosu


PAYLAŞ