Angry Birds Epic indirmeye Sunuldu (Video) - Haberler - indir.com

Angry Birds Epic indirmeye Sunuldu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen aylarda yaptığımız haberle Yeni Zelanda ve Kanada App Store'unda yayınlandığını duyurduğumuz Rovio'nun RPG türündeki yeni oyunu Angry Birds Epic, bugün itibariyle tüm dünyada indirmeye sunuldu.

Alışılagelmiş Angry Birds oyun serisinden farklı olarak Orta Çağ'da geçen hikayesiyle oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını aralayan oyunda ayrıca Crafting adı verilen yeni bir sistemde yer alıyor. Bu sistem sayesinde oyuncular karakter yükseltmeleri, zırh ve silah gibi araçları kendileri oluşturabilecekler.

Angry Birds Epic indirBirbirinden heyecanlı orta çağ savaşlarına katılacağınız oyunda tropikal plajlar ile gizemli mağaraları keşfedebileceğiniz gibi Piggy adlı adayı da keşfe çıkabilirsiniz. Ayrıca Kral Pig, Wiz Pig, Prens Porky gibi orta çağ karakterlerini de bulabileceğiniz oyunda, sizde efsanevi bir kahraman olabilirsiniz.

Oyun içi satın alma yoluyla en güçlü silahları alabilir, zırhları kuşanabilir ve farklı iksirlere sahip olarak karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Angry Birds Epic oyununu, aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınıza indirebilir, oyunla ilgili Rovio tarafından yayınlanan çıkış videosunu izleyebilirsiniz.




Angry Birds Epic Sinematik Fragmanı


PAYLAŞ