Android'te Viber Durduruldu Hatası ve Çözümü - Haberler - indir.com

Android'te Viber Durduruldu Hatası ve Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-25 19:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı özelliklere sahip mesajlaşma uygulamalarından birisi olan Viber, tüm dünya üzerinde yaygın bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan Viber uygulamasının 'Viber durduruldu' hatasına yönelik yapabileceğiniz çözümlere bakacağız. Daha çok Android sisteminde görülen Viber durduruldu hatasının neden olduğunu ve çözüm yöntemlerine gelin bakalım.

Viber Durduruldu Hatası ve Çözümü

Sizlerde Viber durduruldu hatası ile karşılaştıysanız ilk adım olarak Ayarlar menüsüne erişin. Ayarlar bölümünden Uygulamalar > Uygulama Yöneticisi bölümüne giriş yapın ve burada telefonunuzda yer alan tüm uygulamaların listesi sizleri karşılayacaktır. Buradan Viber'ı bulun ve üzerine tıklayarak Viber'ın kapladığı alan, veri kullanımı ve izinleri gibi tüm bilgileri görebilirsiniz. Buradan Hafıza seçeneğine giriş yapın ve Önbelleği Temizle butonuna basın. Bu işlem sonrasında akıllı telefonunuzu yeniden başlatın.

Cihaz açıldıktan sonra Viber durduruldu hatası almaya devam ediyorsanız, bu noktada Viber'ı silerek tekrardan en güncel sürümü cihazınıza kurun. Gerekli kayıt işlemleri sonrasında aynı numaranız ile Viber uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.





PAYLAŞ