Android'te Snapchat Durduruldu Hatası ve Çözümü - Haberler - indir.com

Android'te Snapchat Durduruldu Hatası ve Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Hikaye paylaşım serisinin ilk ismi olan Snapchat ile bildiğiniz üzere 24 saat sonra kaybolan paylaşımlar yapabiliyorsunuz. Ancak Snapchat ile hikayelere bakarken yada paylaşım yaparken bazı Android kullanıcıları Snapchat Durduruldu hatası alabiliyorlar. Bu noktada içeriğimizde sizlere 'Snapchat durduruldu' hatasına yönelik yapabileceğiniz çözüm yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Snapchat Durduruldu Hatası ve Çözümü

Daha çok Android telefonlarda görülen 'Snapchat durduruldu' hatasının çözümü için ek bir uygulama indirmenize gerek yoktur. Bu sorunun çözümü olarak ilk önce Ayarlar menüsüne girerek oradan Uygulamalar seçeneğine girin. Burada tüm uygulamaların yer aldığı listeyi göreceksiniz ve listeden Snapchat'i bularak tıklayın. Gelen bölümde Snapchat'e dair depolama alanı ve hafıza gibi detayları göreceksiniz. Buradaki seçeneklerde yer alan Önbelleği Temizle seçeneğine basarak önbelleği temizleyin.

Cihazınızı yeniden başlattıktan sonra uygulamada hala aynı sorun devam ediyorsa, Snapchat uygulamasının güncellemelerini kontrol edin. Uygulama güncel ise ve hata sürüyorsa, Snapchati tamamen kaldırarak APK olarak yüklemeyi deneyiniz. Bu noktada Snapchat durduruldu hatası için yapabileceğiniz çözüm yolları bunlardan ibaret.

Yaptığınız tüm bu çözüm yolları başarısız olursa, Android cihazınızı Ayarlar bölümünden fabrika ayarlarına girerek tüm sistem dosyalarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ