Android'leri mobil oyun konsolu haline getiren Razer Junglecat duyuruldu - Haberler - indir.com

Android'leri mobil oyun konsolu haline getiren Razer Junglecat duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler oyun ekipman üretici şirketi olan Razer, yeni bir kablosuz kulaklık modeli ile beraber Android cihazlar için Junglecat oyun kontrolcüsünü tanıttı. Razer’ın mobil tarafa sunmuş olduğu seçeneklerinin artığını görmeye devam ederken, şimdi ise Razer Phone 2, Galaxy Note 9, Huawei P30 Pro ve Galaxy S10 Plus gibi cihazlarla uyumlu bir kontrolcüsünü sundu. Junglecat adlı bu kontrolcü aslında 2014 yılında ilk gösterimi yapılan ürün olarak biliniyor. Telefonları bir mobil oyun konsoluna çeviren bu cihazda sağ ve sol olmak üzere iki adet analog ve diğer bazı standart tuşlar bulunuyor. Cihazla kablosuz bir bağlantı kuran bu cihazı bir stand üzerine koyarak da oynayabiliyorsunuz.

Razer Junglecat Duyuruldu

Razer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatıRazer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatı

Cihaz ile gecikmesiz ve iyi bir bağlantı kıran bu model USB-C portuna sahip ve telefonlardan ayrı bir şekilde şarj edilebiliyor. Tek bir şarjla 100 saatten fazla bir pil ömrü sunduğu ifade edilen Junglecat, her tuşu oyuna göre özelleştirme imkanı da sunuyor. Üst bölümde tetik kısımları yer alan junglecat, oldukça sade ve üç parça bir yapıya sahip olarak geliyor. Razer’ın bu yeni Junglecat kontrolcüsü tıpkı Nintendo’nun Switch konsoluna benziyor. Model 100 dolar fiyat etiketine sahip olurken bu noktada fiyatın yüksek olduğu düşünülüyor.

Yurt dışında satışa çıkan bu modelin Türkiye’de satışının zor olduğu düşünülüyor. Bakalım Razer’ın bu yeni kontrolcüsü ülkemizde satılacak mı göreceğiz.


Oyun oynarken ısınmayı önleyecek iPhone kılıfı: Razer ArctechOyun oynarken ısınmayı önleyecek iPhone kılıfı: Razer Arctech
Razer ilk oyuncu monitörünü satışa çıkarıyorRazer ilk oyuncu monitörünü satışa çıkarıyor

PAYLAŞ