Android'in en iyi sağlık uygulamaları - Haberler - indir.com

Android'in en iyi sağlık uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-26 23:32:13
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil uygulamaların popüler olması, artık her alanda uygulama geliştirilmesine neden oluyor. Bu alanlardan bir tanesi de sağlık. Uygulama mağazalarında, tansiyonunuzdan, kalp ritminizi ölçmeye kadar birçok farklı sağlık uygulamaları bulunuyor. Android cihazlarınızda tercih edebileceğiniz, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi olan FDA tarafından da onaylanan en iyi sağlık uygulamalarına bakarsak, şunları sıralayabiliriz;

Sensimed Sağlık Uygulaması

Sensimed, halk arasında göz tansiyonu olarak bilinen bir rahatsızlıktır. Sensimed Sağlık Uygulaması, göze takılan lens ile göz tansiyonunun kayıt altında tutulmasını ve sürekli olarak takip edilmesini sağlar.

Biogaming Sağlık Uygulaması

Biogaming Sağlık Uygulaması, kişiye özel bir program oluşturur ve  düzenli bir şekilde uygulanması adına, programı olabildiğince eğlenceli hale getirmeye çalışır. Microsoft Kinect tabanını kullanan fizik tedavi uygulaması, XBOX ve Kinect bağlantısı olan cihazlar üzerinde kullanılıyor. Sistem sayesinde doktorlar da hastalarını takip edebiliyor.

One Drop

One Drop, şekere hastaları geliştirilmiş bir uygulama. Şeker hastaları, One Drop uygulaması aracılığıyla, kan şekerlerini düzenli olarak takip edebiliyorlar.

Withings ' Thermo

Withings ' Thermo, ateş ölçmeye yarayan bir uygulama. Uygulama bu işlemii yayfığı kızılötesi ışınlar sayesinde gerçekleştirebiliyor. Bu kızılötesi ışınlar, vücut ısınızı kontrol etmeye yarıyor. Uygulama, Nokia tarafından 2016 yılında satın alında ve Android'in en iyi sağlık uygulamalarından biri.

Quell

Diğer sağlık uygulamalarından biraz daha farklı olan Quell, kişideki kronik ağrıları, ilaç kullanmaya gerek kalmadan beyne gönderdiği sinyallerle geçirmek için geliştirildi.





PAYLAŞ