Android'e Yeni Özellik: Uygulama Kullanılırken Güncellenecek! - Haberler - indir.com

Android'e Yeni Özellik: Uygulama Kullanılırken Güncellenecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 11:52:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android destekli akıllı telefonlar için güncellemeler gelmeye devam ediyor. Android Geliştirici Blog'da söylenenlere göre testlerine başlanan In-app özelliğiyle birlikte, bazı uygulamalar kullanım esnasında güncelleme alabilecek.

Android'ye yeni bir tecrübe yaşatacak In-app isimli özellik sayesinde belirlenen uygulamaları kullanırken güncelleyebilirsiniz. Bu özelliğin, acil ve esnek olmak üzere iki farkı işlevinin bulunduğunu da söyleyelim. İsimlerinden de anlayabildiğimiz gibi acil olanda uygulamayı kullandığınız sırada bildirim geliyor ve kabul ederseniz güncellemeyi başlatabiliyorsunuz. Daha sonrasında uygulama kapanıp tekrar otomatik açılıyor.

Diğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliğiDiğer Android amiral gemilerinde olmayan Huawei Mate 20 serisinin 7 özelliği

Esnek güncelleme özelliğinde bu çok daha farklı çalışıyor. Uygulamayı kullanmaya devam ediyorsunuz ve güncelleme indiği anda yeniden başlatmak için bildirim gönderiyor. Uygulama kapandığı sırada güncelleme hızlıca kendini tamamlıyor ve otomatik olarak tekrar geri açılıyor.

Geliştirme sırasında olan bu yeni özellik, güncellemeler sayesinde akıllı telefonunuzdaki uygulamalara güncelleme sırasında erişim sağlayabileceksiniz. Yeni özellik henüz sadece Google'ın erken erişim kullanıcılarına açık. Android geliştirici hesabına sahip olan kişiler için bile beta sürümü aktif değil. Net bir tarih şuanlık paylaşılmamış olsa da yakın zamanda geliştirici hesabına sahip kişiler yeni özelliği deneme şansına sahip olacak.


WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin GeldiWhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi
Galaxy J3 ve Galaxy J7 İçin Android 8.1 YayınlanıyorGalaxy J3 ve Galaxy J7 İçin Android 8.1 Yayınlanıyor
Android işletim sistemine sahip Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin özellikleriAndroid işletim sistemine sahip Yongnuo YN450 fotoğraf makinesinin özellikleri

PAYLAŞ