Android'de sahte WhatsApp konuşması nasıl oluşturulur? - Haberler - indir.com

Android'de sahte WhatsApp konuşması nasıl oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Hemen hemen tüm akıllı telefon kullanıcılarının telefonunda bulunan WhatsApp uygulaması, kişilerin birbiriyle haberleşmesi adına en çok tercih edilenlerden bir tanesi. Durum böyle olunca WhatsApp konuşmalarının sahte bir şekilde hazırlanmasını sağlayan uygulamaların geliştirilmesi de gecikmedi. Android işletim sisteminde sahte WhatsApp konuşması yapabileceğiniz alternatifleri sizler için derledik. Arkadaşlarınıza şaka yapmak, biraz olsun birlikte eğlenmek adına bu uygulamaları tercih edebilirsiniz.

Android sahte WhatsApp konuşması oluşturma uygulamaları

WhatsApp'a Önemli Yenilikler Geldi!WhatsApp'a Önemli Yenilikler Geldi!

Yazzy

WhatsApp konuşmalarını oluşturabilmek adına en gelişmiş özelliklere sahip olan bu uygulama, sadece WhatsApp değil WhatsApp dışındaki diğer sohbet ve mesajlaşma uygulamalarını da destekliyor. Bu bakımdan WhatsApp dışında eğer sahte Telegram, iPhone SMS, Facebook Messenger, Facebook durumu, tweet, Google araması, Google Translate sonucu gibi farklı sahte ekranlar oluşturmak istiyorsanız da yine bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. Pek çok farklı özelliği ile sizlere seçenekler sunan uygulama, üstelik ücretsiz versiyona sahip.

Prank

Tercih edeceğiniz bir diğer uygulama olan Prank, ilk uygulamaya nazaran daha basit ve daha az özellik sunuyor. Özellikle WhatsApp uygulamasını odaklanan ve buna yönelik geliştirilen sahte konuşma uygulaması ile farklı WhatsApp konuşma ekranlarına oluşturabilirsiniz. Üstelik sade ara yüzü sayesinde zorlanmadan oluşturabileceğiniz bu sahte ekranlarda okunma durumundan iletilme saatine kadar tüm detayları belirlemeniz mümkün.

Fakewhats

Tarayıcı desteği olması sebebiyle tercih edilen ve aynı zamanda Android işletim sistemlerinde sahte konuşmaların hazırlanması adına pratik bir çözüm sunan Fakewhats, isteyenler için uygulama mağazasında da kullanıma sunulmuş durumda.

Bu açıdan WhatsApp konuşmalarını oluşturabilmek adına eğer ilk iki seçenek yeterli gelmiyorsa bu uygulamayı da tercih edebilirsiniz. Basit olmasının yanı sıra başarılı çözümleri sizin için yeterli ve tatmin edici bir sonuç almanızı sağlayacak. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?


WhatsApp'ta kayıtlı olmayan numaralara nasıl mesaj gönderilir?WhatsApp'ta kayıtlı olmayan numaralara nasıl mesaj gönderilir?

PAYLAŞ