Android'de oynanabilecek en iyi yarış oyunları - Haberler - indir.com

Android'de oynanabilecek en iyi yarış oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 10:35:55
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Yarış oyunu tutkunlarının Android mobil platformunda tercih edebileceği en iyi 5 oyun.

Oyun tutkunlarının en çok ilgi duyduğu oyun türlerinden birisi yarış oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle mobil platform oyuncuları için, yarış oyunları vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bugüne kadar mobil platformlara birçok yarış oyunu sürülse de bunlardan yalnızca bazıları adından söz ettirmeyi başarıyor. Android kullanıcıları için önerilebilecek en iyi 5 yarış oyununa göz atarsak da listede şu oyunlara yer verilebilir;

Drift Max Pro

Drift Max Pro İndir

Drift oyunlarından hoşlananlar için Google Play’in en iyi drift oyunlarından biri olarak Drift Max Pro gösterilebilir. Oyunda, arabanızı istediğiniz gibi modifiye edebiliyorsunuz. Bununla birlikte, Kuka devirme, Slalom gibi 6 farklı oyun modu sunuluyor. Oyunu yükledikten sonra internet kullanmadan Drift Max Pro oynamanız mümkün.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends İndir

Yarış oyunları denildiğinde Asphalt 9: Legends listenin olmazsa olmazı denilebilir. Asphalt 8’in getirdiği ünü devam ettiren Asphalt 9: Legends, kariyer modunda size aracınızı geliştirme imkanı tanıyor. Oyunda sadece direksiyona yön vermeniz yeterli oluyor. Böylece oyuncular yola daha çok odaklanabiliyor. Asphalt 9: Legends’in tek kötü yanı ise paralı olması.

Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits İndir

EA’in video oyunu olarak piyasaya sürdüğü ve aynı zamanda mobil versiyonu da bulunan oyunu Need for Speed No Limits, yarış oyunu severlerin vazgeçilmezlerinden. Oyunu ücretsiz indirebilirsiniz fakat sonrasında oyun içi satın alma yapmanız gerekiyor. En azından oyun deneyimini üst seviyede yaşamak isteyenler, harcama yapmak durumunda kalabilir.

Red Bull Air Race 2

Red Bull Air Race İndir

Yarış oyunları denildiğinde akla genellikle ilk olarak araba yarışları gelse de farklı araçlar için geliştirilmiş çok iyi yarış oyunları da bulunuyor. Red Bull Air Race 2 bunlardan bir tanesi. Uçaklarla yarışacağınız oyunda, grafikler oldukça gerçekçi ve kontroller de oyunculardan geçer not alan noktalardan birisi.

Real Racing 3

Real Racing 3 İndir

Grafikler denildiğinde gösterilecek oyunlardan bir diğeri de Real Racing 3 olabilir. Oyun içerisinde yer alan araçların birçoğu gerçek hayatta kullanılabilecek araçlar olarak karşımıza çıkıyor. oyunu gerçekçi kılan bir diğer yan, geçirilen kazada araçların gerçek hasarlar alması ve oyuncuların araçlarını para ödeyerek yaptırmak durumunda kalmaları.





PAYLAŞ