Android'de Gmail İle Eşitleme - Haberler - indir.com

Android'de Gmail İle Eşitleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-05 16:10:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Soru-Cevap

Android cihazlar tamamıyla Google İnc. Firmasına ait olduğu için cihazdaki özelliklere erişmek için mutlaka bir Google hesabı açmanız şart. Peki Google hesabı açtınız diyelim bu verileri şifreli bir depoda saklamak hoşunuza gitmez mi? Bunun sayesinde tüm verilerinizi Google hesabınızda yedekleyebilirsiniz. Android de Google hesabınıza giriş yaptığınız zaman 

Çift taraflı senkronizasyon        

Hesabınız sayesinde kolay bir şekilde eşitleme yapabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için ise öncelikle bir Gmail hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra ise bu Gmail hesabınızın ayarlar menüsüne erişin. Ve eşitlemek istediğiniz tüm yolları seçin.( Rehber,Galeri,Uygulama Verileri,) Gibi daha birçok şey mevcut. Bu işleminiz den sonra ise yapmanız gereken sadece beklemek olacaktır. 

  • Android sistemli mobil telefonun 'Ayarlar' kısmından, 'Hesaplar' sekmesini açın.
  • Google hesaplarından, detaylara girin ve hangi verilerin senkronize olmasını istiyorsanız bunları belirleyin.
  • 'Senkronize et' dendiği zaman, mevcut hesaplardaki bilgiler 'Kişiler'e aktarılıyor veya 'Kişiler' listesinde olan, ancak Gmail hesabında bulunmayan kişiler kaydediliyor.
  • Senkronizasyon kısmında 'Kişiler'in mutlaka açık tutulması gerekir ve hangi hesap kullanılıyorsa o hesapta bu işlem yapılır.

İşlemler bu kadar aslında. Herşey bittikten sonra cihazınızı yeniden başlatarak küçük bir yenileme işlemi uygulayabilirsiniz.





PAYLAŞ