Android Wear'lı Akıllı Saatler Wi-Fi Desteğine Kavuşuyor! - Haberler - indir.com

Android Wear'lı Akıllı Saatler Wi-Fi Desteğine Kavuşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-21 15:00:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Google'ın yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürdüğü akıllı saati Android Wear yeni güncellemesine kavuşuyor. Bu güncelleme ile birlikte kablosuz bağlantı desteğinden emojilere kadar bir çok yeni özellik ile karşınıza çıkıyor.

Google'ın ürün sorumlusu Jeff Chang'ın yaptığı açıklamada Google'ın giyilebilir cihazlarda çığır atlatacak bir güncelleme geliştirmekte olduğunu belitti. Kademe kademe güncellenerek ilerleyen Android Wear'lı akıllı saatlerin Wi-Fi desteği ile yepyeni bir görünüme kavuşması Apple Watch ile rekabet edecek seviyeye ulaştığını gösteriyor. 

Android Wear'lı saatiniz ile telefonunuz arasında Bluetooth'a gerek duymadan Wi-Fi üzerinden bağlantı kurabileceksiniz. Bunun için telefonunuzun ve Akıllı saatinizin bir ağa bağlı olması gerekiyor. Böylece rahat iletişim kurarak akıllı saatinizi uzaktan kontrol edebileceksiniz.

Gelen son güncelleme Wi-Fi desteği yanında dokunmadan kontrol edebileceğiniz bir özellik daha getirdi. Akıllı saatin ekranına dokunmadan el hareketleri ile uygulamalar arası gezinti yapma fırsatı buluyorsunuz.

Google, ayrıca akıllı saatin küçük ekranına sığmayan emojileri aynı anda göstermek yerine kullanıcıların parmakları ile istedikleri suratı çizebilecekleri bir fırsat sunuyor.

İlk olarak Samsung Gear Live ve LG G Watch ürünlerinde çıkış yapan Android Wear'ı daha sonra LG G Watch R ve Motorola Moto 360 cihazlarında görmüştük. Şimdilik LG Watch Urbane ve Huawei Watch'da destek veren Android Wear'ın son güncellemesi kısa zaman içinde diğer cihazlarda karşımıza çıkacak.

Android Wear uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ