Android Wear Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Android Wear Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google I/O 2014 etkinliğinde tanıtılan Google'ın giyilebilir cihazlar ve akıllı saatler için geliştirdiği yeni işletim sistemi Android Wear'ın uygulaması bugün itibarıyla Google Play'de indirmeye sunuldu.

Akıllı saatlerin ve giyilebilir cihazların kullanımını kolaylaştırmayı amaçlayan işletim sistemi Android Wear için geliştirilen ve aynı adı taşıyan uygulama şimdilik Android 4.3 ve üzeri telefonlarda çalışan cihazları desteklemekle beraber, Android Wear sistemli akıllı saatler ile giyilebilir cihazları Bluetooth ile eşleyerek kolay yönetim imkanı sağlıyor.

Android Wear Uygulaması

Uygulama ile bildirim ayarları, sesli aksiyon tercihlerini kontrol ve aygıtları yapılandırma gibi işlemlerin yanı sıra saat üzerinden müzik parçalarını yönetme ve kısa mesajlara hızlı cevap verme gibi işlemler kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Ücretsiz olarak Android Wear uyumlu cihazlarda kullanılabilen Android Wear uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, işletim sistemiyle ilgili Google I/O 2014 etkinliği sırasında duyurusu yapılan Android Wear haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ