Android Wear 2.0 Sistemli LG Watch Style Gözüktü - Haberler - indir.com

Android Wear 2.0 Sistemli LG Watch Style Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-31 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın en yeni akıllı saat işletim sistemi olan Android Wear 2.0'ı yakın zamanda kullanıma sunulacak. Yeni akıllı saat platformunu kullanıcılar ilk olarak LG üretimli iki cihazda görme imkanına sahip olacak. Şubat ayında resmi olarak saatlerin tanıtılması bekleniyor. LG Watch Style ismine sahip olacak yeni akıllı saatlerin biri diğerine göre daha uygun fiyata sahip olacak. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından atılan bir tweet ile LG Watch Style'a ait olduğu iddia edilen fotoğraf paylaşıldı.

İşletim sistemi olarak Android Wear 2.0 sürümünü kullanacak olan Watch Style saatler tasarım anlamında oldukça şık ve tarz bir model olacak gibi gözüküyor. Sızıntıya göre gümüş ve roze altın renklerine sahip yeni modelin oldukça şık çerçevesi dikkatleri çekiyor. Bu şık çerçeveyi çıkarılabilen ve değiştirilebilen bir deri kayış destekliyor. Resimlerden henüz her şeyin net olmadığı için kayışlar buradan bakıldığında oldukça şık ve ince bir tasarım yapısına sahip.

LG'nin bu yeni akıllı saatlerinin tasarım ve genel görünümüne baktığımızda spor bir saat gibi gözükmüyor. Ayrıca görsellerde gözükenlere göre bu saatte kalp atış hızı monitörüne dair herhangi bir iz bulunmuyor. Fakat GPS, kalp atış sensörü ve diğer yararlı üst seviye özelliklerin daha üst seviye bir segmentte bulunacak olan Watch Sport modelinde olacağı söylentiler arasında.

LG'nin bu orta seviye özelliklere ait Watch Style saatinin fiyatıda kendisi gibi uygun fiyata sahip olacak gibi duruyor. Yabancı kaynaklı bir siteye göre Watch Style'ın 249 dolardan piyasaya giriş yapacağı iddia ediliyor. Ancak farklı renk ve kayışlara sahip diğer modellerin fiyatlarının değişeceği düşünülüyor. LG ise kullanıcıların üst seviye özelliklere sahip olacak Sport modeli tercih edeceği düşünülüyor. Sizde uygun fiyata sahip bir akıllı saat düşünüyorsanız Wear 2.0 işletim sisteme sahip LG Watch Style'ı tercih edebilirsiniz.





PAYLAŞ