Android video birleştirme uygulamaları - Haberler - indir.com

Android video birleştirme uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 16:05:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

En iyi video birleştirme uygulamaları hakkında bilgi almak için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Sık sık video çekiyor ve bu videolar üzerinde çeşitli oynamalar yapmaktan keyif alıyorsanız sizin de mutlaka kaliteli bir video düzenleme uygulamasına ihtiyacınız vardır. Günümüz koşullarında birçok kullanıcı YouTube kanalları için kaliteli içerikler oluşturmak amacıyla akıllı cep telefonlarını kullanıyorlar. iPhone 11 Pro adlı akıllı cihaz profesyonel videolar hazırlamanız konusunda izin veriyor. Bununla beraber aynı zamanda Android kullanıcısıysanız çekmiş olduğunuz videoları Android kıllı cep telefonunuz üzerinden kırpabilir, birleştirebilir ve aynı zamanda düzenleme işlemlerini de yapabilirsiniz. 

Android telefonlar için bir sorun var ki o da Android cihazlar her zaman iyi bir video düzenleme uygulaması ile gelmiyorlar. Çoğu zaman akıllı cihaz kullanıcıları Android cihazlarında kullanmak üzere Play Store üzerinden yardımcı uygulama indiriyorlar. Fakat profesyonel düzeyde bir video düzenleme uygulaması isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Filmora Go

Filmora Go, Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda kullanabileceğiniz en iyi video düzenleme uygulamalarından biridir. Birbirinden farklı fonksiyonel özelliklere sahip olan Filmora Go, videoları birleştirmekten çok daha fazlası ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bu uygulamanın sunduğu özellikler ile birçok videoyu sorunsuz bir şekilde birleştirebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda sağ alt köşede bir artı işareti bulunuyor. Bu artı işaretini kullanarak videoları birlikte seçebilirsiniz. Söz konusu bu uygulamada belirlenmiş olan temalar ve müzikler eşliğinde son derece kullanıcı dostu bir arayüz ile karşımıza çıkan Filmora Go uygulaması sayesinde videolar üzerinde başarılı işlemler yapabilirsiniz. 

Kinemaster

Yukarıda söz ettiğimiz uygulamadan çok daha farklı bir uygulama olan Kinemaster, Filmora Go'ya göre pek de kullanıcı dostu bir arayüz sunmuyor. Uygulamanın bilgisayar üzerinden kullanımı için masaüstü sürümü de mevcuttur. Uygulamada birden fazla video desteklenir. Uygulamanın önizleme özelliği ve kullanışlı efektleri ile yaratıcı işlemler yapabilirsiniz. Uygulamanın zaman çizelgesi özelliğini kullanarak klip ayarlardan videoya ses ekleyebilirsiniz. 

ActionDirector

Uygulama üzerinde yer alan artı işaretini kullanarak videoları sorunsuz bir şekilde birleştirebilir ve sonucunda harika içerikler elde edebilirsiniz. Uygulama kullanıcı dostu arayüzü sayesinde profesyonel düzeyde bir kullanım sunarken aynı zamanda uygulama ile videoların hızını değiştirmek, düzeltmek, renk değiştirmek ve pürüzsüzleştirmek için düzenleme araçlarını kullanmakta mümkündür. Şöyle ki videolarınıza geçiş animasyonları eklemekte mümkündür. 4K video kalitesinde de mükemmel bir kalite sunar. Uygulamanın tek dezavantajı küçük filigran koymasıdır.

YouCut Video Düzenleme Uygulaması

Popülerliği yüksek olan InShot uygulamasının geliştirici ekibi tarafından geliştirilen YouCut Video Düzenleme Uygulaması, kullanımı tamamen ücretsiz olan ve sonuçları ile de son derece memnun edici içeriklere sahip olan kaliteli bir video düzenleme uygulamasıdır. Uygulama üzerinden yapılan düzenlemelere filigran eklenmiyor. Uygulamaya sadece bir kaç adımda çoklu klipler ekleyebilirsiniz. Tatmin edici efektler, metinler, emojiler, filtreler, müzikler çok kolay bir şekilde eklenebiliyor, hatta isterseniz videoyu kırpma işlemini de uygulayabilirsiniz. Bunlara ek olarak videoların rengi üzerinde dahi oynama yapabilir, slayt gösterileri yapabilir, videoları çok basit bir şekilde sıkıştırabilirsiniz.





PAYLAŞ