Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Seçenekleri - Haberler - indir.com

Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Seçenekleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-01 15:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler kablosuz kulaklıkları arasında yer alan Airpods'lar şu an için en büyük alternatif seçeneklerden biridir. Fakat bu piyasada yer alan tek kablosuz kulaklık olduğunun göstermiyor. Apple tarafından üretilen bu Airpods'lar alternatif seçenekler arasında yer alıyorlar fakat pek de ucuz değiller. Oldukça pahalı olan Airpods'lar, amiral gemisi olarak nitelendirilen kablosuz kulaklıklardan daha fazla özelliklere sahip olup kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunmaktadır. En iyi Airpods listesini değerlendirmek isterseniz, yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Android ve iPhone Cihazlar için En İyi Airpods Alternatifleri

Samsung Galaxy Buds

Apple Airpods'un karşısında yer alan Samsung Galaxy Bods, sezgisel kontrolleri ile kullanıcıya eşsiz bir kullanım sunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda kablosuz şarj desteği ile gelen Galaxy Bods, gürültü önleyici mikrofon özelliğine de sahiptir. Galaxy Bods, Samsung ürünü Galaxy S ve Note modelli cihazlar ile hızlıca eşleşerek senkronize olur. Bu sayede kısa sürede kullanıma sunulabilir. Samsung Galaxy Buds, Airpods'un karşısında yer alan en iyi alternatif seçeneklerden biridir. Birçok Samsung ses ürününde olduğu gibi Galaxy Buds modelli kulaklıkta AKG tarafından ince ayarlanmış özellikler yer alıyor. Bununla beraber aynı zamanda oldukça dengeli gürültü profili ve bunun yanı sıra ciddi miktarda bas gücü ile mükemmel bir ses kalitesi ile karşı karşıyasınız. Galaxy Buds'ın yanında yer alan dokunmatik yüzeydeki tuşları kendi tercihleriniz doğrultusunda kişiselleştirebilirsiniz. Kendi zevkinize göre dış sesleri biraz olsun durmak istiyorsanız ortam ses modunu etkinleştirebilirsiniz. Airpods'un karşısındaki en önemli alternatif Galaxy Bods olarak görülüyor. 

JLab JBuds Air

Yüksek kalitede kullanım sunan ve fiyat olarak da kullanıcıyı tatmin eden bir Airpods istiyorsanız, JLab JBuds Air sizin için son derece doğru bir seçenek olacaktır. Normal şartlarda daha yüksek fiyatlı ürünlerde bulunan bir kaç özelliğe sahip olan JLab JBuds Air, yeni başlayan kişilere özel, her bir kablosuz kulaklık üzerinde müzik dinleme zevkini kontrol edebilme, ses değiştirme sisteminden faydalanma ve hatta yardımcıyı etkinleştirme işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlayan dokunmatik kontrol sistemleri vardır. JLab JBuds Air kulaklığınızı şarj kutusundan çıkardığınız anda çalışmaya başlar ve akıllı cihazınız ile eşleşir. Bu kaliteli kulaklıklar son derece hafif olup kullanımı da oldukça işlevseldir. IP55 miktarında tere dayanıklı olup spor esnasında rahatlıkla kullanılabilir. Apple modelli Airpods'un karşısında tercih olacak en iyi kablosuz kulaklıklardan biri de JLab JBuds Air olarak görülüyor. 

Soundcore Anker Liberty Air

Anker adlı güç bankaları, kablolar ve şarj aletleri herkes tarafından biliniyor. Fakat Soundcore adlı marka adı altında kulaklık da üretmektedir. Soundcore Anker Liberty Air, Airpods modelli kablosuz kulaklıktan tamamen örnek alınarak tasarlanmıştır. İlk görüşte Soundcore Anker Liberty Air adlı kulaklık başlıkları, Airpods'lara çok benziyor. Bu benzerliğin sebebi ise kulaklığı taktığınız anda kulağınızın dışında kalan sap kısmıdır. Apple Airpods'ların tasarımı da bu şekildedir. Bununla beraber aynı zamanda Airpods kulaklıkların özelliklerinin aksine, Soundcore Anker Liberty Air çok daha iyi bir ses yalıtımı ile tasarlanmış olup birçok dış gürültüyü engelleme özelliğine de sahiptir. 





PAYLAŞ