Android ve iOS'ta Snapchat Video Nasıl Kaydedilir? - Haberler - indir.com

Android ve iOS'ta Snapchat Video Nasıl Kaydedilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-31 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Snapchat uygulaması kullanıcıların birkaç saniye içerisinde kaybolmasını sağlayan video, resim ve mesaj göndermelerini sağlayan bir sosyal medya uygulaması. Bu sosyal medya uygulaması ilk çıktığı zamanlarda iyi bir başarı yakalamış ve sonrasında ise duraklama dönemine geçmişti. Şimdi ise ara ara aldığı güncellemeler ile hikaye paylaşım noktasında yeni yetenekler ve özellikler kazanmaya devam ediyor. Ancak paylaşılan 'Snap' görüntülerini bazı kullanıcılar cihazlarına indirmek ve kaydetmek istiyorlar. Bu noktada sizlere hem Android'de hem de iOS'ta Snapchat videolarını kaydetme yollarından bahsedeceğiz.

Android ve iOS'ta Snapchat Videosu Kaydetme

Snapchat üzerinde bildiğiniz üzere daha önce çektiğiniz ve galeride bulunan görsel ve videoları paylaşmaya izin verilmiyor. Ancak yeni gelen bazı güncellemeler ile Snapchat üzerinden paylaştığınız video ve fotoğraf içeriklerini kolay bir şekilde uygulama aracılığı ile telefonunuza indirebilirsiniz.

  • Snapchat ile çektiğiniz bir görüntü sonrası gelen ekranda süre ayarlama gibi çeşitli ayar butonları bulunuyor.
  • Bu süre butonunun hemen yanında ok işaretinde kaydet butonu bulunuyor ve bu butona basarak Snap içeriğini cihazınıza kaydetmeniz mümkün olacaktır.
  • Telefonunuza kaydettiğiniz içerik sonrasında varolan hikayenizi arkadaşlarınız ile paylaşmaya devam edebilirsiniz.

Snapchat Videolarını Kaydetme Uygulamaları

Snapchat'in varolan kaydetme özelliği haricinde Snapleri direkt olarak telefonunuza kaydetmek istiyorsanız üçüncü parti uygulamalardan yardım alabilirsiniz.

Snapsave

Bu uygulama sayesinde başkalarının Snaplerinide istediğiniz gibi telefonunuza kaydedebilirsiniz. Uygulama sorunsuz bir şekilde çalışırken Snap'i kaydettiğiniz kişinin herhangi bir haberi olmayacaktır.

Snapchat üzerinden iOS Snapchat video kaydetme ve Android Snapchat video kaydetme yöntemleri bunlardan ibaret. Sizde bu şekildeki yöntemler ile dilediğiniz Snap içeriğini telefonunuza video ve görsel olarak kaydedebilirsiniz.

 





PAYLAŞ