Android ve iOS'ta Arka Planda YouTube Videolarını İşte Bu Yöntemle Açabileceğiz! - Haberler - indir.com

Android ve iOS'ta Arka Planda YouTube Videolarını İşte Bu Yöntemle Açabileceğiz!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-20 12:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Sosyal Medya
YouTube'dan müzik videosu açıp, telefonun ekranını kapatarak dinlemeyi neredeyse tüm YouTube kullanıcısı ister. Bugün indir.com ekibi olarak sizlere bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız.

Android ve iOS'da sürekli YouTube'dan videolar izleriz. Bazen de Spotify gibi müzik sağlayıcılarından bulamadığımız müzikleri YouTube'dan dinlemek isteyebiliriz. Normalde telefonda YouTube videosunu açıp ekranı kapattığımız zaman şarkının devam etmesini bekleriz, fakat ne yazık ki ekran kapandığı zaman video da kapanmaktadır.

Uzun bir süreden beri bunu çözmenin yollarını araştırmaktayız ve sanırım hem iOS hem de Android kullanıcılarını memnun edebileceğimiz bir yol bulduk. YouTube Red aboneliğiniz olmadan YouTube'u arka plana atarak müzik dinlemek istiyor iseniz aşağıdaki adımları takip etmek sizleri gerçekten çok memnun edecektir.

Android'de Arka Planda Video (Müzik) Nasıl Dinlenir'

1-) Mobilden Chrome tarayıcınızdan YouTube.com adresini açın.

2-) Sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayın ve açılmış olan pencerenin alt kısmında yer almış olan "Masaüstü sitesini iste" kutusunu işaretleyin.

3-) Açılmış olan yeni sayfada dinlemek istediğiniz videoyu bulunuz ve oynat tuşuna basın.

4-) Alt kısımda Youtube'un size bildirim göndermek istediğini söyleyen bir uyarı geldiğinde, bildirim almayı kabul et seçeneğine tıklayın.

5-) Daha sonra uygulamadan masaüstüne geçiş yapın. Müzik duracak, fakat bildirim alanına gelerek YouTube'un oluşturmuş olduğu bildirim alanından videoyu tekrardan oynatabilirsiniz. Otomatik oynatıcınız aktif ise, YouTube videoları arka arkaya çalmaya devam edecektir. Siz burada telefonun ekranını ister kilitleyebilir veya müziğin tadını çıkartabilirsiniz.

 

iOS'ta Arka Planda Video (Müzik) Nasıl Dinlenir'

1-) Dolphin web tarayıcısını açın (yok ise AŞAĞIDAN indirebilirsiniz)

2-) Dolphin'de YouTube.com adresine giriş yapın.

3-) Dinlemek istediğiniz videoyu bulun ve daha sonra oynat tuşuna basın.

4-) Dolphin uygulamasından çıkın ve oynatmayı iOS kontrol merkezine gelen bildirim ile devam ettirin.

YouTube, platformunda müzik dinlemek istemiş olan aboneleri olduğunu biliyor, fakat bu özelliği YouTube Red'le sunarak premium abone sistemini daha da cezbedici kılmaya çalışıyor. Yine de bu adımları izleyerek YouTube'dan ücretsiz bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz.





PAYLAŞ