Android ve iOS için Viber Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Android ve iOS için Viber Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

 

Popüler iletişim ve mesajlaşma uygulaması olan Viber' e gelen son güncellemeden sonra uygulamaya yeni bir çıkartma mağazası eklenmesinin yanı sıra performasından iyileştirmelere gidilerek kullanıcıların daha kararlı bir şekilde uygulamayı kullanabilmeleri de sağlanmış durumda. Uygulamaya yapılan en önemli güncelleme ise şüphesiz Bas ve Konuş özelliği oldu. Bu özellik sayesinde artık Viber kullanıcıları birbirlerine hızlı bir şekilde sesli olarak mesajlarını iletebilecekler. 

Ayrıca sohbetler için galeri içerisinden arka plan resimlerini seçebilme ve grup sohbetleri için toplam 100 kullanıcı ile aynı anda sohbet edebilme de gelen yeni özellikler arasında yer alıyor. Uygulamaya kazandırılan Viber Out özelliği sayesinde ise kullanıcılar Skype' da olduğu gibi dış aramaları da kolaylıkla yapabilecekler. Viber için kazanç kapısı olacak Viber Out özelliğini kullanabilmeniz için kredi satın almanız gerekiyor. Kredi satın alma işlemini Viber' de bulunan Ayarlar sekmesindeki Viber Out kredi satın alma bölümünden yapabilirsiniz.

Son yapılan Viber güncellemelerinden sonra kullanıcılar uygulama ile daha eğlenceli ve hoş sohbetlere katılacak gibi görünmekle beraber güncel Android Viber uygulaması ile iPhone ve iPad' leriniz için Viber uygulamasını sitemiz üzerinden aşağıdaki linkleri kullanarak indirebilirsiniz.

Android için Viber 

iOS için Viber

Windows Phone için Viber





PAYLAŞ