Android ve iOS için Pokemon Masters yayınlandı - Haberler - indir.com

Android ve iOS için Pokemon Masters yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 10:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun süredir heyecanla beklenen Pokemon oyunu yepyeni içerikleri ve heyecan verici yapısı ile beraber Android ve iOS işletim sistemi bulunan platformlar için yayınlandı. Eşsiz oyun dünyası ve heyecan verici yapısı ile oyuncuların sürükleyici bir hikaye yaşamasını sağlayacak olan Pokemon Masters dünyasında farklı yeteneklere sahip pokemonları eğitmek ile ilgileneceksiniz. Özgün stratejinizi kullanarak farklı pokemonları eğitmeye çalışacaksınız. 

Yaklaşık 3 ay önce geliştirici şirket Niantic şirketi tarafından duyurusu yapılan ve şuan Android ve iOS platformlarına özel olarak sunulan Pokemon Go oyunu kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü ve popüler olmayı başardı. Söz konusu bu oyun kısa süre popüler olarak şirkete milyarlarca dolar kazandırmayı başardı. Artık bu oyuna yeni bir rakip geldi. Yine heyecan verici bir Pokemon oyunu ile karşı karşıyayız. 

Pokemonları eğitmeye hazır olun

Birbirinden farklı özelliklere sahip pokemonları eğitmek üzerine kurulu olan Pokemon Masters oyunu artık oyuncular için hazır hale getirildi. Japonya merkezli olan oyun geliştirme şirketi DeNa, artırılmış gerçeklik özelliğine sahip sahip Pokemon Masters oyunu Haziran ayı itibariyle duyurulmuştu. Aradan iki ay geçmesinden sonra ise Pokemon Masters oyunu Android ve iOS platformlarında oynanmak üzere sunuldu. Nintendo'nun  Super Mario Run ve Fire Emblem Heroes gibi oyunları geliştirmek adına işler yapan DeNa şirketi tarafından geliştirilen Pokemon Masters oyunu Pokemon Go oyununa göre çeşitli farklılıklar içeriyor. Birbirinden farklı sahnelere, zengin özelliklere ve bununla beraber aynı zamanda heyecan verici bir oyun yapısına sahip olan Pokemon Masters dünyasında belirli stratejiler doğrultusunda hareket ederek sahip olduğunuz pokemonları eğitmeye çalışacaksınız. 

Oyun eğitmenlerinin farklı pokemonları eğiterek yeteneklerini geliştirdikleri Pasio adlı yapay bir ada içerisinde vakti geçirecek ve adanın sunduğu içerikler sayesinde kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız. Vermiş olduğunuz eğitimler karşısında çeşitli rozetler ve başarılar için rakiplerinizle zorlu savaşlara gireceksiniz. Bu savaş esnasında stratejik bir sistem doğrultusunda hareket ederek rakiplerinizden daha başarılı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Oyunda zaman geçirmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Tamamen ücretsiz bir şekilde indireceğiniz Pokemon Masters oyununda çeşitli oyun içi satın alımlar ile karşılaşabilirsiniz. Bugün itibariyle oyuncuların beğenisine sunulan Pokemon Masters oyununun Pokemon Go oyunu kadar popüler olup olmayacağını gelecek günler içerisinde göreceğiz. 

Hem grafiksel açıdan hem de sunduğu içerikler ile beraber oyuncuların dikkatini çekecek güce sahip olan Pokemon Masters dünyasında içinde bulunduğunuz ada içerisinde kendi pokemonlarınızı eğitin ve rakiplerinizin karşısında daha başarılı bir şekilde ilerlemeye odaklanın. Başarı elde ettiğiniz sürece gelişim sağlayabilir ve oyunun seyrini değiştirecek içeriklere sahip olabilirsiniz. Söz konusu bu heyecan verici oyunun Pokemon Go gibi kısa sürede büyük ilgi görmesi bekleniyor. Oyunda sunulan her bir içeriği değerlendirin, taktiklerinizi geliştirin ve oyunda hızla gelişim sağlayarak rakiplerinizi ortadan kaldırmaya odaklanın. Rakiplerinizi geride bırakarak başarı ödüllerinin her birini toplayarak pokemonlarınızın sayısını artırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Pokemon dünyası sizi bekliyor. 

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ