Android ve iOS için Office'e yeni özellikler geliyor! - Haberler - indir.com

Android ve iOS için Office'e yeni özellikler geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 13:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Microsoft bünyesine yeni özellikler getirerek gündeme geliyordu. Şimdi ise yeni bir güncelleme ile Office kullanıcılarını sevindirmeye geldiği konuşuluyor. Bu durum daha önceleri tahmin ediliyordu. Ancak şimdi netlik kazanan güncelleme Andoroid ve İOS için eklenecek yeni özelliklere değinilecek olursa; özellikler sadece Office Insiders için mevcut olacak. Fakat bu durum tüm kullanıcılar için çok yakında piyasaya sürülüp, kullanıcılarla buluşturulacak. Güncelleme ile eklenen yeni özelliklerden bazılarının Office365 aboneliği gerektirdiği kullanıcılarla paylaşıldı. Ancak bu aboneliğin bir kısmının olduğu açıklandı. Yeni güncelleme ile gelecek olan özelliklerin Mart ayında gelmesi bekleniyor. Edinilen bilgilere bakıldığın da Mart ayı bilgisi netlik kazanıyor. Office'e için gelen özellikler içerisinde en göze çarpan özellik başkalarının dokümanınızda ne üzerinde çalıştıklarını görebilmeniz olmakta. 

Daha net açıklanacak olursa sizinle aynı dokümanlar üzerinde çalışan karşı tarafın hangi içeriği düzenlediğini görüyor olmanız ve  böylece iki taraf da aynı metin üzerinde uğraşmamanızı sağlıyor. Bu özelliğin eklendiği uygulama ise Excel olmakta. Bununla birlikte  Word'ün iOS sürümüne belgelerinizi ve metinlerinizi okundu olarak işaretleyebileceğiniz yeni özelliğinde geleceği açıklandı. Bir diğer özellik ise  iOS için PowerPoint'e de kullanıcılarının fazla mürekkebi kaldırmasına izin veren yeni bir özellik olan Segment Eraser'i olarak bilinmekte.

Özelliklerin iOS cihazlarınızda ise  metni ekrana sığdırmak için Mobil Görünüm'ü varsayılan görünümünüz olarak düzenlenebilme özelliğine sahip olunacak. Bunun yanı sıra önemli yeni özellikse hem Android hem de İOS kullanıcıları için mevcut RSVP seçeneklerinin uygulamaya getirilmesi oluyor.

 





PAYLAŞ