Android ve iOS İçin En İyi VR Gözlükler - Haberler - indir.com

Android ve iOS İçin En İyi VR Gözlükler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sanal gerçeklik pazarı henüz istenilen tam seviyeye erişmiş olmasa da pazarda bu yönlü birçok ürün bulunuyor. Özellikle akıllı telefonların gelişimi ile beraber yüksek kaliteli ekranlarda VR keyfi bir başka hal almaya başladı diyebiliriz. Hem Android hem de iPhone cihazlar için piyasada birçok alternatif Sanal Gerçeklik Gözlüğü bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone ve Android telefonlar için en iyi VR gözlükleri derleyeceğiz.

iPhone ve Android En İyi VR Gözlükler

Samsung Gear VR

Chrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacakChrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacak

Samsung’un VR dünyasındaki oyuncusu olan Gear VR modeli piyasada yer alan birçok modelden daha iyi bir ekran deneyimi sunuyor. Oculus destekli oyunları ve filmleri destekli bir şekilde oynatan bu VR gözlüğü, Oculus oyunları esnasında iyi çalışan bir kontrolcüye de sahip durumda. Gear VR gözlüğü sadece Samsung telefonlar ile uyumlu olurken iPhone için Gear VR’in uyumlu bir cihaz olmadığını söyleyebiliriz.

Google Daydream View

Google’ın sahip olduğu bu VR gözlük şık ve hafif tasarımlı yapısı ile kullanım kolaylığı bir hayli yüksek bir gözlük olarak karşımıza çıkıyor. Google’ın bu Daydream sanal gerçeklik gözlüğü kullanırken normal gözlüğünüzü kullanmaya devam edebilirsiniz. Her telefonun sığabileceği bir yapıda olan Daydream VR, tercih edilebilir olarak piyasada bulunuyor.

D-Scope Pro Google Karton

Google Cardboard telefon ve VR gözlüklerinin en giriş modeli olarak görmüştük. Telefon modeli uyan her cihaza uyum gösteren bu ürün karton olduğu için oldukça büyük bir yapıda karşımıza çıkıyorlar. Her türlü model ile uyum gösteren Google Cardboard setini VR deneyimini yaşamak için deneyebilirsiniz.

DESTEK V4 VR

Ucuz bir VR gözlüğü modeli daha diyebiliriz. Google Cardboard modeline göre daha modern yapıda gelen bu cihaz sahip olduğu özellikler ile Note 9 gibi büyük akıllı telefonlar için de oldukça uyumlu oluyor. Yumuşak malzeme yapısı ve sert plastikten oluşan bu ürün ışık sızıntısını engelliyor ve başın VR içerisinde rahat etmesini sağlıyor.  


2019'da en iyi PlayStation VR nişancı oyunları2019'da en iyi PlayStation VR nişancı oyunları

PAYLAŞ