Android ve iOS En İyi Yarış Oyunları - Haberler - indir.com

Android ve iOS En İyi Yarış Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

Akıllı telefonlarda yer alan grafik işlemcileri her sene geliştikçe mobil platformlar için oyunların kalitesi de artmaya devam ediyor. Özellikle üst seviye oyun yapımcıları tarafından üst seviye grafiklere sahip oyunlar görmeye devam ediyoruz. Sizlere bu içeriğimizde Android ve iOS platformlarda yer alan en iyi yarış oyunlarını derledik. Her iki sistemin marketlerinde oldukça kaliteli yapıma sahip yarış oyunları görüyoruz. Birçok kötü oyunların arasından sıyrılarak popüler olmuş olan en iyi yarış oyunları neler gelin bakalım.

iOS ve Android En İyi Yarış Oyunları

Asphalt 9

Android'de oynanabilecek en iyi yarış oyunlarıAndroid'de oynanabilecek en iyi yarış oyunları

Araba yarışı oyunu denildiği zaman mobil platformda akla gelen ilk isimlerden olan Asphalt 9’u öneriyoruz. Gameloft tarafından geliştirilen oyun üst seviye grafikleri ile geçtiğimiz aylarda hem iOS hemde Android kullanıcılar için indirilebilir oldu. Çıkışından kısa bir süre sonra her iki market üzerinde de popüler oyunlar arasına gire Asphalt 9 bu noktada mekanikleri ve üst seviye grafikleri ile dikkat çekti.

Kısa sürede 4 milyon indirme rakamlarını göre oyunu hem Android hemde iOS cephesinde ücretsiz bir şekilde yükleyerek oynayabilirsiniz.

Real Reacing 3

Mobil yarış oyunları arasında en iyi grafiklere sahip oyunlardan birisi olan Real Reacing 3 oyunu grafik motoru ile dikkat çekmeye devam ediyor. Electronic arts tarafından geliştirilen oyunda 45 farklı lisanslı araç bulunuyor. Gerçekçi ve üst seviye grafiklere sahip bu oyun iki platform içinde ücretsiz bir şekilde sunulmuş durumda.

Uzun zamandır mobil marketlerde yer alan Real Racing 3’ü yarış oyunu olarak kesinlikle tercih edebilirsiniz.

CSR Racing 2

Drag yarış stiline sahip bu oyun yine iyi grafikleri ile dikkat çekiyor. Oyunu iOS ve Android platformları üzerinden ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.

NFS No Limits

Mobil platformun en iyi Need For Speed oyunu olan NFS No Limits oyunu mekanik yapısı ve grafikleri ile dikkat çekiyor. Performansa yönelik grafik ayarı sunan oyun orta seviye cihazlarda bile oynanabilir durumda. Hem Android hemde iOS’ta ücretsiz olan NFS No Limits içerisinde satın alma seçeneği yer alıyor.

GT Racing 2

Real Racing 3 benzeri yapısı ile dikkat çeken GT Racing tanıdık geliştirici Gameloft tarafından piyasaya sürüldü. Başarılı grafikleri ile dikkat çeken oyunda gündüz, gece gibi çeşitli hava koşulları bulunuyor.

Asphalt Xtreme

Asphalt serilerinden bir farklılık olarak arazi araçlarını bu oyunda görüyoruz. Araş tip farkı ile daha aksiyonlu bir yarış deneyimi sunan oyunda 7 farklı arazi aracı bulunuyor. Ayrıca 35 farklı canavar araçta oyunda yer alıyor. Gameloft’un sevilen oyunlarından olan Asphalt Xtreme, hem Android hemde iOS platformlarında ücretsiz bir şekilde bulunuyor.

NFS Most Wanted

Mobil marketlerde ücretli olan NFS’nin Most Wanted oyunu aksiyon yapısı ile oyun severler tarafından beğeniliyor. Sadece yarış değil polisten kaçma modu da yer alan oyun bu noktada oldukça beğeniliyor.

Traffic Racer

Türk yapımı olan Traffic Racer, Soner Kara tarafından geliştirilmiş ve milyonlarca indirme rakamına ulaşmış durumda. Oldukça iyi grafiklere sahip olan oyunda birçok araç çeşitliliği ve hava koşulları özelliği yer alıyor.  



PAYLAŞ