Android Uyumlu Sony SSD Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Android Uyumlu Sony SSD Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 10:56:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony'den harici disk serisine bir yenisi daha eklendi. Harici SSD ürün çeşitliliğine SL-E serisinin yeni bir ürünü daha duyuruldu. Bu yeni SSD modeli oldukça kompakt bir yapı ile geliyor ve farklı olarak ise Android ile uyumlu olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu desteği USB Type-C bağlantısına sahip olarak sağlayan bu yeni modeli Android sistemli telefonlarınızda kullanabileceksiniz. Profesyonellerin daha çok kullanacağı yeni harici SSD modeli kredi kartı boyutlarına sahip durumda.

Android Uyumlu SSD!

Kapasite tarafında 960 GB boyutlara kadar çıkabilen yeni SSD ile tüm dosyalarınızı yanınızda taşımanız mümkün oluyor. A kablo standartı yerine USB Type-C bağlantı seçeneği ile gelen yeni Sony SSD modeli Mac, PC ve Android telefonlar için uyumlu olarak geliyor. Dijital fotoğrafçılarında bir hayli işine yarayacak olan bu yeni ürün USB 3.1 destekliyor ve 540 MB/s okuma ve 520 MB/s ile yazma hızı sunabiliyor.

SL-E sürücüsüne sahip model darbelere karşı dayanıklı bir yapı ile geliyor ve mekanik bozulmaların önüne geçiliyor. Sürücüye özel yazılım ile dosyalar tam güvenli bir şekilde depolanabiliyor. Yeni SSD SL-E modeli 240, 480 ve 960 GB'lık versiyonlar ile Mayıs ayı içerisinde satışa çıkacak.





PAYLAŞ