Android Uygulamaları Windows Phone'a Gelecek - Haberler - indir.com

Android Uygulamaları Windows Phone'a Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Windows Phone platformu açısından oldukça önemli bir yıl olarak geçen 2013'te pazar payını oldukça artıran Windows Phone, kullanıcılara sunduğu Instagram ve Vine gibi uygulamalar ile bu pazarda önemli bir güce de sahip olsa da rakipleri iOS ve Android platformlarına göre uygulama anlamında eksikleri bulunmakla beraber bu konuda daha çok mücadele vereceğe benziyor.

Microsoft, bu eksikliği gidermek için geçtiğimiz günlerde geliştiriciler ile sağlam bir çalışmaya girmişti. Ancak uygulama açığını kapatma bakımından pek de yeterli olmayan bu çalışmaların yavaş ilerlemesinden dolayı Microsoft, işleri daha da hızlandırmak ve rakiplerine yetişmek istiyor. The Verge'nin adını belirtmediği bir kaynaktan aldığı bilgiye göre Microsoft şu sıralarda Android uygulamalarıWindows Phone ve diğer Windows sistemlerine sahip cihazlara getirmeye çalışıyor.

Şu an için bu iddiayı doğrulayan resmi bir açıklama ya da bilgi olmasa da Microsoft'un böyle bir girişimi başarması halinde hem Windows Phone cihaz kullanımını yaygınlaştıracak hem de uygulama pazarındaki payını daha da arttırmış olacak.





PAYLAŞ