Android telefonlarda alarm sesi otomatik nasıl değiştirilir? - Haberler - indir.com

Android telefonlarda alarm sesi otomatik nasıl değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 23:59:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Sabah uyanmak için telefonunun alarmını kullanan kişiler, sürekli aynı alarm ile kalkmaktan sıkıldıysa bu konuda uygulamadan destek alarak otomatik olarak alarm sesinin değişmesini sağlayabilir. Peki, Android telefonlarda alarm sesi otomatik nasıl değiştirilir?

Android işletim sisteminde yer alan alarm, kişileri belirlediği saatlerde alarm ile uyarı yapılmasını sağlar. Bu bakımdan sabah kalkmak kadar, önemli bir işi kaçırmamak adına kişiler bu alarmdan yararlanabilmektedir. Fakat her sabah aynı sesin sizi uyandırması bazen can sıkıcı olabilir. Bu tip durumlarda ise kişiler bir uygulama yardımıyla bu durumu daha da eğlenceli ve farklı hale getirebilir. Öyle ki belirtilen uygulamayı kurarak yüklemeniz halinde alarm sesiniz otomatik olarak değişecek ve böylece her sabah farklı bir alarm ile uyandırılacaksınız.

Android: Alarm Sesinin Otomatik değiştirme işlemleri

AlarmDroid olarak adlandırılan bu uygulama, Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda. Bu bakımdan kişilerin öncelikli olarak uygulamayı indirmesi gerekir. İndirme işlemleri tamamlandıktan sonra uygulama ilk kullanım ekranı ile kullanılmaya başlanabilir. İşte adım adım takip edeceğiniz otomatik alarm değiştirme işlemleri.

Uygulamayı açtıktan sonra sağ alt kısımda bulunan artı simgesine dokunun.

Daha sonrasında ise alarmınızı saat kaça ayarlamak istiyorsanız saati o saate ayarlayın.  Saat ayarlaması sonrasında ise ses ayarları için diğer sayfaya geçiş yapın.

Burada alarm sound ve daha sonrasında müzik playlist seçeneğini seçerek listeler arasından uygun olanını tercih edin.

Yapacağınız işlemler sadece bunlarla sınırlıdır. Daha sonrasında müzik listeniz dahilinde müzikler sırasıyla uygulama tarafından kullanılacak ve alarm müziği olarak otomatik bir şekilde değiştirilecektir. Kişilerin uygulamadan yararlanarak otomatik bir şekilde alarm sesini değiştirilmesi adına dikkat etmesi gereken en önemli detay, bir müzik uygulaması aracılığıyla daha önceden bir liste oluşturulmasıdır. Eğer müzik listeniz bulunmuyorsa, bu konuda uygulamadan yararlanmanız mümkün olmayacaktır. Fakat kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz müzik listesi sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan kolay bir şekilde alarm sesinizi sevdiğiniz müziklerle değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Not: Eğer müzik listesi oluşturmak istemiyorsanız, yukarıda yer alan görselde de görebileceğiniz gibi diğer seçenekler arasından da seçim yapabilirsiniz. 

Başarıdan Başarıya Koşturan Alarm Uygulaması: HabitClock





PAYLAŞ