Android Telefonlara Dahi Geldi - Haberler - indir.com

Android Telefonlara Dahi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dijital ortamda yapılabilen işlemlerin artması sonucunda yakın gelecekte herkesin birer kişisel asistana ihtiyaç duyacağını öngören yerli girişim firması YapayTech tarafından geliştirilmiş Dahi (Asistan Beta) uygulamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Apple'ın Siri'si ve Windows Phone'un Cortana'sından sonra şimdi de karşımıza Android platformu için geliştirilen dijital asistan Dahi çıktı. Yerli geliştirici YapayTech tarafından ortaya çıkarılmış olan Dahi, sesli komutları algılayarak telefonunuzda bulunan uygulamaları açma, mesajları okuma ya da mesaj gönderme, hava durumu ve saat öğrenme, sosyal paylaşımlarda bulunabilme, ajanda ve alarm ayarlama, çeviri yapma ve istediğiniz kişiyi arama gibi işlemleri hızlı bir şekilde yapabilmektedir.

Dahi Asistan Uygulaması

Öğrenebilir bir yapıya sahip olan ve mantıklı cevaplar ile sorularınızı yanıtlayan Dahi, karmaşık olarak ifade edilen cümleleri bile anlayabilmekte ve sorularınıza hızlı bir şekilde cevap bulabilmektedir. Matematiksel işlemlerin yanı sıra pek çok problemi de kolaylıkla çözerek cevaplayabilen Dahi, şimdilik Google Play Store'da BETA düzeyinde indirilebilir durumdadır.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Dahi (Asistan Beta) uygulamasını aşağıdaki bağlantı yardımıyla cihazınıza indirebileceğiniz gibi Dahi Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulamanın kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Dahi Asistan Uygulaması Tanıtım Videosu


PAYLAŞ