Android Telefonlar Için En İyi Müzik Çalar Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Müzik Çalar Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 17:15:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Bir çoğu telefonlarında yüklü olan müzik çaları beğenmiyor ve işlevsiz buluyor. Bu nedenle yeni müzik çalar uygulamaları arayışına girişiyor. Ancak pek çoğu doğru bir sonuç alamıyor. Bunun nedeni ise güzel ve kullanışlı bir arayüze sahip bir uygulama bulamıyorlar. Pek çoğu kötü ve işe yaramaz uygulamalar oluyor.

Bu nedenle işte en güzel ve kullanışlı müzik çalarlar;

Media Monkey

Albümler, sanatçılar, şarkılar, çalma listeleri, tarzlar, video, podcastler, sesli kitaplar başlıkları altında müziklerin listelenmesini sağlıyor. Ayrıca koleksiyonların organize edilmesinde de oldukça başarılı bir uygulama. Uygulama Xbox, PS ve DLNA uyumlu ve arayüzü oldukça basit. Widget özelliği ile ana ekrandan da uygulamayı yönetilebiliyor.

Neutron Music Player

32/64 bit ses işleme yeteneği ile Android cihazlarda en güzel ses kalitesini alınmasını sağlıyor. ses formatları olarak şunları kapsıyor;

MP1, MP2, MP3, OGG (Vorbis), FLAC, WMA, WMA Lossless (sadece 16-bit), AC3, AAC, M4A, M4B, M4R, MP4, 3GP, 3G2, MOV, ALAC, APE (Monkey's Audio), WV (WavPack), MPC (MusePack), WAV, AU, AIFF, MPG/MPEG (sadece audio), AVI (sadece audio), iTunes/Windows Ortamı (DRM korumalı ve OPUS hariç)

Modül müzik formatları: MOD, IM, XM, S3M

Android için Neutron indir

iOS için Neutron indir

N7 Player

Yenlikçi bir arayüz ile gelen N7 Player, şarkılara göre senkronize oluyor ve böylece çeşitli formatlar çalıştırabiliyor. Bu formatlar; mp3, mp4, m4a, ogg, wav, 3gp, mid, xmf, ogg, mkv. Ayrıca ekolayzır destekliyor.

JetAudio Basic

Etiket düzenleyici, şarkı sözleri görüntüleme, 14 uygulama widget'ı, tema seçenekleri, ızgara modu,20 bant grafik ekolayzır, etiket düzenleme, 14 adet widget, koyu ve açık tema, seçeneği, MIDI çalma, tüm ses formatlarını destekleme gibi özelliklerle geliyor. Yüksek kalite müzik dinlenilebilen ve kullanıcıların sevdiği uygulamalardan bir tanesi

iOS için JetAudio Basic indir

Phonograph Music Player

Müzik çalar uygulaması beğenilen bir uygulama olmakta. Uygulama  video oynatıcısı, ses efektleri, akıllı çalma listeleri, şarkı sözleri,  tema seçenekleri, ses  widget desteği, uyku zamanlayıcısı, kaydırma ve sallama özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Android için Phonograph Music Player indir

iOS için Phonograph Music Player indir





PAYLAŞ