Android Telefonlar Için En İyi MOBA Oyunları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi MOBA Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 11:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların teknik anlamda güçlenmesi, mobil oyuncuların sayısında da artış meydana getirdi. Mobil oyunların en çok tercih ettiği türlerden biri olan MOBA türünün, Android platformlarında tercih edilebilecek en iyi oyunları;

Arena Of Valor

Arena Of Valor oyununda takımınızı DC Comics karakterlerinden oluşturuyorsunuz. büyücü, savaşçı, nişancı, suikastçı gibi, farklı özelliklere sahip kahramanların lideri olup, 5v5, 3v3, 1v1 modlarında savaşlara katılıyorsunuz.

Android için Arena Of Valor indir

Mobile Legends: Bang Bang

Mobile Legends: Bang Bang'te stratejik  bakış açınızın ön planda olması gerekiyor. Oyundaki amacınız, 5'erli takımlar halinde savaştığınız rakibinizin kalesini yok etmek. Bunun için de geliştirdiğiniz taktik önemli rol oynuyor.

Andorid için Mobile Legends: Bang Bang

iOS için Mobile Legends: Bang Bang

Vainglory

Online savaş oyunu olan Vainglory'de büyülü güçlere sahip kahramanlardan birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Kahraman seçtikten sonra, 3'lü takımlar halinde savaşıyorsunuz. Savaşta ilk kim rakibinin  Vain kristalini yok ederse, o savaşın galibi oluyor.

Andorid için Vainglory indir

iOS için Vainglory indir

Battle Bay

Battle Bay, diğerlerinden farklı olarak gemi savaşlarını konu oluyor. İlk olarak iOS platformuna çıkış yapsa da sonrasında Android platformlarda da yerini aldı. Oyuncular, oyunda gemilerini seçtikten sonra, 5'erli takımlar halinde dalgaların üzerinde savaşıyorlar. Gemilerin her birinin farklı özellikleri bulunuyor. Takım oluştururken, özelliklere göre stratejik bir plan geliştiriliyor.

Android için Battle Bay indir

iOS için Battle Bay indir

Eternal Arena

Ücretsiz Android aksiyon RPG oyunu olan Eternal Arena, oyuncuları fantastik bir hikayeye konuk ediyor. Oyunda kahramanları yöneterek düşmanlarla savaşıp, değerli hazineleri elde etmeye çalışıyorsunuz.

Android için Eternal Arena indir

iOS için Eternal Arena indir

Heroes Of SoulCraft

Bu oyunda, melekler ve iblisler arasındaki savaş online arenada gerçekleştiriliyor. Oyuncular melekler ya da iblislerin tarafını seçerek 5 dakikalık hızlı 2'ye 2 ya da 15 dakikalık 4'e 4 maçlar yapabiliyor. Oyunda 12 farklı kahraman bulunuyor.

Legacy Of Heroes

Ücretsiz Android MOBA oyunlarından biri olan Legacy Of Heroes, oyuncuları büyülü bir dünyanın içine davet ediyor. Bu rol yapma oyununda, oyuncular kendilerine sunulan kahramanlarla, karakterlerini dövüştükçe güçlendiriyor. Ekibe küçük karakterler de dahil edilerek, karakter daha da güçlendirilebiliyor. Bir hikayeye sahip olan oyunda, grafikler de oyuncuların beğenisini kazanan noktalardan biri.





PAYLAŞ