Android Telefonlar Için En İyi Korku Oyunları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Korku Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-22 12:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Korku oyunları her zaman popülerliğini koruyan bir tür olmuştur ve bir çok firma tarafından kaliteli yapımlar çıkmıştır. İnsanın içini dondururken aynı zamanda oynatmakta da başarılılar. Kojima'nın yaptığı teaser; Sillent Hill: PT bile bir teaser olmasına rağmen bir çok yeni  oyunun kapısını açmıştı.

Korku oyunları bu kadar popüler olduktan sonra onların telefonlara çıkmaması olanaksızdı ve bir çok firma telefonlar için korku oyunları geliştirdi. Bu oyunları bir çoğu kötü olsa da aralarında umut vad eden oyunlarda vardı. İşte bu oyunlar;

Geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunlarıGeçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları

Limbo

Esasen bir platform oyunu olsa da gerek atmosferi gerekse kan dolduran ölüm sahneleri ile kullanıcıların sevdiği ve saatlerce bulmaca için kafa patlattığı bir oyun. Grafikleri de bilgisayardan port edildiği için gayet güzel.

Oxenfree

Korku ve gerilim dolu bir hikayeye sahip olan oyunda, bir grup arkadaşın bir aday seyahat etmesinden sonra başlarına gelen olaylar anlatılıyor. Grafikleri ise oyunun daha önceden Xbox ve Nintendo Switch'e çıktığından dolayı oldukça güzel.

Five Nigts at Freddy's

Point and Click oynanış sunan oyunda, Pizzacı Freddy'nin mekanında korku dolu 5 gece geçirilmesini isteniyor. Oyundaki 5 gecede ise çok değişik olaylar yaşanacaktır.

Dead Effect 2

Kan donduran sahneler barındıran oyun yüksek grafiklere sahip bir FPS oyunu. İlk oyunun devamı niteliğinde olan oyun ilk oyunda kaldığı yerden senaryoya devam ediyor.

Distraint: Pocket Pixel Horror

Elle çizilmiş bir grafiğe sahip olan Distraint,  Limbo gibi 2d bir bulmaca oyunu.

Fran Bow Chapter 5

ailesini kaybeden küçük bir kızın ailesini bulma öyküsünü anlatan bu oyunda bulmaca korku tarzında. Grafikleri ise oldukça güzel.


Bilgisayarı üst düzey oyunları kaldıramayacaklar için 10 oyunBilgisayarı üst düzey oyunları kaldıramayacaklar için 10 oyun
Nisan ayının PlayStation Plus oyunları açıklandıNisan ayının PlayStation Plus oyunları açıklandı
Mart ayının en çok satan video oyunlarıMart ayının en çok satan video oyunları

PAYLAŞ