Android Telefonlar Için En İyi Kamera Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Kamera Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 15:27:08
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

       Akıllı telefonlarımızın kameralarında görülen gelişmeler her geçen gün biraz daha iyiye gitmektedir. Birçok üretici diğer marka telefonlara fark atmaya çalışırken kamera özelliklerinin de önemle üzerinde durmaktadır. Androin cihazlarınızda daha güzel fotoğraflar çekmek amacıyla, kullanabileceğiniz kamera uygulamalarına göz atarak sizin için en iyi uygulama hangisi karar verebilirsiniz.

Gıf Kamera: Çekmiş olduğunuz videoyu GIF'lere dönüştürerek eğlenceli bir video ortaya çıkarıyor. 

Phogy: Phogy'e aslında tam bir fotoğraf çekme uygulaması değil, yaratıcı fotoğraf çekme uygulaması diyebiliriz. Çekmiş olduğunuz fotoğraflara 3 boyutlu bir hava kazandırıyor. 

Retrica:Türk Kızları'nın bayıldığı bir uygulama olan bu kamera uygulaması çirkini güzel, güzeli daha güzel gösteren instagram hesabınızın olmasına gerek kalmadan sizin fotoğraflarınızı efektler ile güzelleştiren bir uygulama. Tek handikapı fotoğrafınızın sağ alt köşesinde "retrica" yazması. Retrica'nın bu kadar çok tercih edilmesindeki sebep ise fotoğraf çekmeden önce efekt vermeniz. Ayrıca arka arkaya bir kaç fotoğraf çekerek bunları tek bir fotoğrafta kare kare göstermesi de "Retrica" isimli uygulamanın bir başka tercih sebebi.

Google Kamera: Bu uygulama Google'nin kendi bünyesinde bulunan bir uygulama. 'Panaroma, Photo Sphere, Kamera, Lens Bulanıklığı,  ile Video' gibi 5 farklı özelliği bulunuyor.  

A Better Camera: Sadece Android versiyonu olan bu uygulamanın en güzel özelliği ise HDR çekim özelliği özellikle dış çekimlerde gölge ve ışık arası geçişin ayarlanmasını sağlayan bu özellik A Better Camera'da oldukça başarılı bir şekilde uygulanmış. 

Camera FV-5: Camera FV-5 Profesyonel fotoğraflar için oldukça önemli bir uygulama olmakta.

Camera MX: Çekmiş olduğunuz fotoğraflarınızın  çözünürlüğünü ayarlayabilir, böylece en net fotoğrafları çekmenize yardımcı oluyor.  Bunun yanı sıra çekimlerinizi canlı çekimli bir hale getirebilirsiniz.  Ayrıca bünyesinde olan GIF gibi özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra animasyonlu fotoğraflar ve videolar oluşturabiliyor,  bir sürü efekt, filtre, çerçeveyi ile düzenleme yapabiliyorsunuz. 

Open Camera: Uygulama hafif bir kamera uygulaması olmakta. Işık modları, efektleri ile sevilen bir uygulama olmakta. 

Cymera: Cymera: 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip basit fakat kullanışlı bir uygulamadır. Bünyesinde vücut şekillendirme gibi özellikleri bulunmakta. 

Z Camera: Camera bünyesinde kullanıcıların otomatik bir uygulama isteyenler için sunduğu modlar ile önizlenebilir filtreler hem de fotoğraf üzerinde profesyonel ayarları  düzenleyip, iyi bir fotoğraf çekimi ortaya çıkarmak için  donanımlı bir fotoğraf düzenleyici bulunduruyor. 

Camera360: Bu uygulama kullanıcıların eğer otomatik uygulama olarak aradıkları kamera uygulaması olmamakta.  Camera 360,  kameranızın hakim olduğu  kalitesine göre DSLR kalitesinde fotoğraflar elde etmenizi kolaylaştırıyor. 

Footej Camera: Kolay bir ara yüze sahip olan  uygulama  en kolay şekilde en yüksek kalitede fotoğraflar çekebilmenize imkan sağlıyor. Uygulama içerisinde video çekim efektler ve GIF özellikleri de bulunuyor. 





PAYLAŞ