Android Telefonlar Için En İyi Gitar Akort Etme Uygulamları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Gitar Akort Etme Uygulamları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 13:29:07
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Akıllı telefonlar hayatın her alanını kolaylaştırmak amacı ile geliştiriliyor. Buna gitaristler ve de müzikle uğraşanlarda dahil. Gitar çalmaya yeni başlayanlar için gitar akort etmek çok zor bir uğraş haline gelebiliyor. Bu konuda daha deneyimli olanlar için kolay bir şey olsa da bu işi bilmeyenleri uğraştıracak bir şey.

Listedeki akort uygulamaları, gitarları kolayca akort edilmesini sağlayacak. Bu sayede uzun süren uğraşlar, kolayca halledilebilecek.

GuitarTuna

Pratik bir uygulama olarak kullanıcı dostu ve kolay bir arayüze sahip.

gString

Orkestra akort etme (ton frekansları belirleme), farklı akortlar, Doğrusal olmayan ölçekte geniş bir aralık, Mikrofon hassaslık ayarı, Akort düdüğü gibi özelliklerle geliyor. Ayrıca sadece gitar değil keman gibi müzik aletlerinin akort edilmesini sağlıyor.

Guitar Tuner

Görsel olarak kolayca anlatım sağlayan Guitan Tuner, kullanımı oldukça kolay bir uygulama. Kolay arayüzü ile en çok tercih edilen uygulamalardan bir tanesi.

PitchLab Guitar Tuner

Gitar, keman, mandolin, ukulele, banjo, buzuki ve pedal steel gibi enstrumanları akort etmeye yardımcı olan uygulama kolay kullanımı ile tercih edilen bir diğer uygulama.

Boss Tuner

Akustik, elektro ve bas gitar, keman ve çello gibi çeşitlilik sağlayan bir uygulama. Pedal sistemi kullanıyor.  Pedal sistemi sayesinde daha kullanışlı ve kolay arayüze sahip.

Cifra Club Tuner

Android Wear desteği, birçok yaylı enstrüman desteği, Modern arayüz, Yeni başlayanlar için yönergelere sahip olan uygulama ayrıca Android Wear ile kol saatinde de çalışabiliyor. Çok kolay ve kullanıcıya öğretici yapısıyla bir çok kişi tarafından tercih edilen bir uygulama.





PAYLAŞ