Android Telefonlar Için En İyi Galeri Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Galeri Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 14:44:17
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sürekli olarak gelişen teknoloji ile beraber hayatımız birçok yönden değişmeye başladı. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte cebimizde taşıdığımız el kadar cihazlarla pek çok farklı işimizi çok kısa bir sürede halledebilir hale geldik. Daha sonra akıllı telefonların içinde bulunan uygulamalar çeşitlenmeye başladı ve yine bu uygulamaların özellikleri gelişmeye devam etti. Bu uygulamalardan biri de galeri uygulamaları olarak karşımıza çıkıyor. Android cihazlarınızdaki galeri uygulamaları sayesinde çektiğiniz fotoğraf ve videolarınızı istediğiniz gibi düzenleyip sınıflandırabilirsiniz. Sayısı arttıkça zorlaşan bu iş aşağıdaki uygulamalar yardımıyla daha kolay hale geliyor.

En İyi Galeri Uygulamaları

Google Photos

Google Photos hayli sağlam bir uygulama. Fotoğrafları bazı rakip uygulamalar kadar hızlı görüntüleyemiyor olsa da sıradan bir fotoğraf yönetimi uygulaması olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Fotoğraf ve videolar için sınırsız bulut depolama alanı sağlıyor, organizasyonu oldukça kolaylaştırıyor ve fotoğraflar için arama motoru özelliği sunuyor. İnsanları, konumları ve objeleri tanıyabiliyor. Tüm fotoğraflarınız yapılandırdığınız ayarlar çerçevesinde otomatik yedekleniyor. Güçlü fotoğraf ve video düzenleme seçenekleri barındırıyor.

iOS Için En İyi Bitcoin UygulamalarıiOS Için En İyi Bitcoin Uygulamaları

iOS için Google Photos indir

QuickPic

Google Drive, Dropbox, Flickr, OneDrive, Box, Yandex gibi çok sayıda bulut depolama hizmetini destekliyor. Dilediğiniz fotoğraf ve videoları kolayca gizleyebiliyorsunuz.

Android için QuickPic indir

Crunch Gallery

Crunch Gallery fotoğraf ve videolarınızın boyutlarını küçülterek akıllı telefonunuzun değerli depolama alanını daha verimli şekilde değerlendirmenize olanak tanıyor. Fotoğraflarda 6 kata kadar, videolar içinse % 50'ye varan oranlarda depolama alanı tasarrufu sağlayabilmek mümkün. Üstelik fotoğraf ve videoların kalitesi hayli az etkileniyor.

Slidebox

Bir parti, etkinlik ya da kutlamadayken birbirine benzer sayısız fotoğraf çekmiş olabilirsiniz. Bir noktada bu fotoğrafları incelemek ve beğenmediklerinizi elemek isteyeceksiniz. Geleneksel galeri uygulamalarıyla bu işlem pek konforlu olmayacaktır. Bu noktada devreye Slidebox uygulaması giriyor. Slidebox ile fotoğraf koleksiyonunuzda hızlı şekilde ve kolayca temizlik yapabiliyorsunuz.

Piktures

Piktures uygulaması fotoğrafla ilgili pek çok şeyi içeriyor. Tasarımı sayesinde çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz Piktures Uygulaması sayesinde gizlemek istediğiniz fotoğraf albümlerinizi gizleyebilirsiniz. Özellikle geniş ekranlı telefonlar için oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip olan Piktures Uygulaması, sizlere sunduğu özellikleriyle yardımcı olacaktır.

Android için Piktures indir

Photo Gallery HD and Editor

Photo Gallery HD and Editor hem fotoğraflarınızı görüntüleyebileceğiniz hem de fotoğraflarınıza çeşitli efektler katabileceğiniz bir uygulama. O yüzden oldukça kullanışlı. Fotoğraflarınızda kesme, açılı çevirme gibi basit işlemleri gerçekleştirebildiğiniz gibi aynı zamanda renkleriyle ilgili düzenlemeler de yapabilirsiniz. Photo Gallery HD and Editor' ün gücünü hafife almayın. Bu fotoğraf uygulamasıyla telefonunuzda çok farklı düzenlemelere gidebilirsiniz.

FlickMoment Gallery

Telefonunuzdaki fotoğrafların sayısı oldukça fazlaysa kullanışlı bir galeri uygulamasıyla fotoğraflarınızı rahat bir biçimde görebilmeniz mümkün. FlickMoment Gallery, basit arayüzüyle sizlere çok sayıdaki fotoğrafı kafanız karışmadan görebilmenizi sağlıyor. FlickMoment Gallery' nin özelliklerinden bir tanesi de fotoğraflarınızı bir slideshow haline getirebilmeniz. Bu sayede fotoğraflarınızdan oluşan bir video hazırlayabilmeniz mümkün. Çektiğiniz fotoğrafları aynı zamanda etiketleyebilmenize de imkan tanıyan bir uygulamadır.

3D Photo And Gallery Album

3D Photo And Gallery Album uygulaması sayesinde fotoğraf ve videolarınızı benzersiz bir ekrandan görebilmeniz mümkün. Fotoğraflarınızın boyutu veya kalitesi ne olursa olsun 3D Photo And Gallery Album oldukça hızlı ve iyi çalışan bir uygulama. Fotoğraflarınızı üç boyutlu bir evrende benzersiz bir şekilde görmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz. 3D Photo And Gallery Album sayesinde fotoğraflarınız üzerinde küçük değişiklikler yapabilmeniz de mümkün.


Android İçin En İyi Meditasyon UygulamalarıAndroid İçin En İyi Meditasyon Uygulamaları
Android Için En İyi 5 Uyku UygulamasıAndroid Için En İyi 5 Uyku Uygulaması
Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs UygulamalarıAndroid İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Uygulamaları

PAYLAŞ