Android Telefonlar Için En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 15:52:20
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

       Artık fotoğraf çekmek kadar fotoğraflarımızı düzenlemekte bir o kadar önemli hale geldi. Çünkü sosyal mecralarda paylaştığımız fotoğraflarda en iyi şekilde görünmek istiyoruz. Anroid cihazlarınız aracılığıyla ulaşabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Adobe Lightroom mobile: Adobe'un Photoshop'a alternatif olarak geliştirilen Lightroom'u artık Android cihazlarınızda da kullanabilirsiniz. Uygulama şimdi ücretsiz. 

 

Autodesk Pixlr ' photo editör: En çok kullanılan uygulamalardan birisi olan Autodesk, ücretsiz kullanabileceğiniz bir uygulamadır. 

 

Cupslice Photo Editor: Fotoğraflarınıza etiket, efekt ve çerçeve ekleyebileceğiniz Cupslice Photo Editor uygulamasıyla ücretsiz olarak fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.

 

Foto Photo Editor: Uygulama ile fotoğraflarınıza çerçeve ekleyip, değişik yazı stilleri ile metinler ekleyebileceğiniz bir uygulamadır. 

 

PicsArt - Fotoğraf Stüdyosu: Fotoğraf uygulaması ücretsiz olup , bu uygulama ile fotoğraflarınıza kolaj yapabilir, fotoğraflarını düzenleyebilir,  efekt ekleyebilir, metin ekleyip, çerçeve de kullanabilirsiniz. 

 

Photo Editor by Aviary: Bu uygulama ile çekmiş olduğunuz fotoğraflar üzerinde hataları kolaylıkla giderebiliyorsunuz. Ücretsiz olan uygulama ışık ve efektleri ile de kullanıcıları memnun ediyor. 

Photoshop Touch for phone: Ücretli olan uygulama ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. 

Foto Editörü - Photo Editor: Çekmiş olduğunuz fotoğrafları yeniden boyutlandırıyor ve şekillendirerek farklı bir görsel yaratıyorsunuz. 

Fotoğraf düzenleyici:  Bu uygulamanın sizlere sunduğu en büyük çeşitliliğin 40'dan çok  efekt bulundurması. Bu uygulama sayesinde kolaj hazırlayabilir, metin ve çerçeve ekleyebiliyorsunuz. 

EyeEm - Fotoğraf Filtre Kamera: En iyi fotoğraf paylaşım platformlarından bir tanesi olan EyeEm ile çektiğiniz fotoğrafları düzenleyip, efekt uygulayabilirsiniz.

Candy Camera: Uygulama ücretsiz olup, 50 den fazla efekt ile fotoğraflarınızı istediğiniz şekilde biçimlendirerek işinizi   kolaylaştırıyorsunuz. 





PAYLAŞ