Android Telefonlar Için En İyi Bebek Oyunları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Bebek Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 17:53:47
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günümüzde sokakta oynayan, top peşinde koşturan, ip atlayan çocuklardan ziyade ellerinde akıllı telefon ya da tabletlerle gezen onlar aracılığıyla oyun oynaya çocuklar yetişmekte. Bu durum pek hoş olmasa da teknoloji doğru şekilde kullanıldığında yararlarını küçümsemek doğru olmaz. Günümüz çocuklarının üretilen yeni teknolojilere daha kolay adapte olabildiyse göz ardı edilemeyecek bir gerçek. Bazı durumlarda teknolojinin nimetleri ebeveyinlerin de işine geliyor. Örneğin; bir bebeğe yemek yedirirken veya ağladığında onu susturmak için eline hemen bir telefon tutuşturabiliyorlar. Bu gibi durumlarda bebek oyunlar kurtarıcı olabiliyor. Aşağıda zararsız bazı oyunları ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Hayvan Sesleri: Androbaby birçok bebek oyununa sahip bir geliştirici stüdyosu. Bu uygulamayla bebeğinizin hayvan seslerini öğrenmesi hedeflenmiş.

Baby Puzzle: 2-4 yaş arası çocuklar için hazırlanmış basit ve eğlenceli bir bulmaca oyunu bizleri karşılıyor. Bu ücretsiz oyunda amaç ekranda çıkan 6 adet farklı parçayı birleştirerek bri hayvan resmi ortaya çıkarmak. Parçalar doğru birleştirildiğinde ise hayvanın çıkardığı ses duyuluyor.

Bebek Müzik Aletleri: App Quiz markette çok sayıda bebek oyununa sahip başarılı bir geliştirici. Kendileri çoğunlukla ücretsiz oyunlar yapmalarıyla tanınıyor. Bunlardan birisi ise Bebek Müzik Aletleri isimli sevimli oyun. Oyun içerisinde farklı müzik aletleri bulunuyor. 

Boyama Oyunu (Kid Coloring): Oyun çocukların küçük yaşta dil öğrenebilmeleri ve 250 adetten oluşan nesneleri kolay ayırt edebilmelerine imkan sağlıyor. 

Konuşan Angela: Sevimlilerin konuşmalarını kaydetmeyi sevdikleri ortada. Zira bu serinin oyunları markette büyük ilgi topluyor. Onlardan en başarılısı ise kuşkusuz Konuşan Angela. Bu uygulama doğrultusunda çocuklarınıza diş fırçalamaları için görseller gösterebiliyor ve eğitimi için dikkat çekici görsellerden yardım alabiliyorsunuz. 

Bebekler İçin Şekiller: GoKids Android için bebek oyunları geliştiren bir başka yayıncı. Yaptıkları oyunların büyük çoğunluğu çocukları eğitmek ve eğitirken eğlendirmek üzerine odaklanıyor. 

Toddler Lock: Toddler Lock hayli ilginç bir oyun. Başta basit görünsede içerisinde hoş detaylara sahip. Öncelikle oyun çocukların özgürce boyama yapabileceği bir ekran sunuyor. Oyun içerisinde farklı boyama stiller ile çocukların eğitimine katkı sağlanıyor. Bu boyamalar hem eğlenceli olup hem farklı bir deneyim sunuyor. 

Kids Doodle ' Color & Draw: Çocukların çizim yapabileceği bir uygulama olup, bu çizimleri sizlerin kaydetmesine imkan sağlıyor. 

Learn to Draw: PicArt bir başka çizim uygulaması ve oldukça kaliteli görsellere sahip. Marketin en popüler uygulamaları arasında yer alıyor. 

 





PAYLAŞ