Android Telefonlar Için En İyi Batman Oyunları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Batman Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 16:09:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Her yetişkinin en sevdiği bir süper kahramanı vardır. Bizim bu yazıdaki süper kahramanımız ise Batman olacak. Batman karakteri ilk olarak çizgi romanlarla hayatımıza girdi. Daha sonra çekilen sinema filmleriyle geniş bir kitle edindi. Sonrasında 2000'li yılların başlarında bilgisayar oyunları aracılığıyla severlerle  buluşan Batman, sinema filmleriyle de ara ara hala karşımıza çıkmaya devam etmekte. Gelişen mobil oyun sektörü sayesinde Google Play'de de yerini alan çeşitli Batman oyunları bulunmaktadır. Batman hayranıysanız aşağıdaki oyunlara göz atarak dilediğinizi indirip oynayabilirsiniz.

LEGO Batman: Beyond Gotham: Batman olarak oynayın ve Brainiac'ın Dünya'yı yok etmesini engellemek için uzaya fırladığınızda DC Comics evrenindeki karakterlerle birlik olun. Oyun içerisinde 100'den fazla karakter ile buluşabiliyorsunuz. 

Android için LEGO Batman: Beyond Gotham indir

iOS için LEGO Batman: Beyond Gotham indir

Injustice: Gods Among Us: Dokunmatik tabanlı 3e 3 aksiyon savaşı için karakterler, hareketler, güçler oluşturduğunuz, ücretsiz oynanabilir oyun.  Oyun içerisindeki uyumu yapmak için ekranda parmağınızı kaydırarak süper hareketleri yapmak daha kolay olacak.  Oyun içerisinde oluşturduğunuz koleksiyonunuzu oyun tarzınıza uyacak şekilde sürekli olarak geliştirebileceksiniz.  

Adroid için Injustice: Gods Among Us indir

Batman: Arkham Underworld: Oyun içerisinde rakibiniz Batman. Oyunda imparatorluğunuzu büyütmek için mücadele veriyorsunuz. Bir çeteniz var ve bu çete ile suç lordlarını yenmek için uğraşıyorsunuz.

LEGO Batman Movie Game: LEGO Batman olarak oynuyorsanız, Bat Cave'de, sokaklarda ve Arkham Asylum'da koşup atlayıp dövüşeceksiniz. Batman iken, Batmobile'i ve Batwing'i kullanabilirsiniz. Joker, Penguen ve Poison Ivygibi düşmanlarla savaşabilirsiniz. Oyun, araç severler için de harika. Batmobile, Joker'in ünlüLowrider'ı ve Bane'in Toxic Truck'ı gibi LEGO Batman Filmi'nin araçlarını modifiye etmenize izin veriyor.

Batman - The Telltale Series:Bruce Wayne'in çatlamış ruhuna gireceksin ve Gotham'ın kurtarıcısı olarak yaptığın seçimin sonuçlarıyla yüzleşeceksiniz. Büyük Batman hayranları için acı verici bulgularla cesur ve orijinal bir hikaye.

 





PAYLAŞ