Android Telefonda Steam Oyunları Nasıl Oynanır? - Haberler - indir.com

Android Telefonda Steam Oyunları Nasıl Oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 15:07:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyuncuların kuşkusuz tercih ettikleri başlıca oyun platformu olan Steam, sunduğu özellikler ile ilk tercihlerden birisi olmaya devam ediyor. Valve’nin sahip olduğu bu dijital oyun dünyasının bazı özelliklerinden bahsedeceğiz. Eğer Android bir akıllı telefonunuz var ise Steam kütüphanenizde yer alan oyunları Android telefonunuz üzerinden oynamak mümkün olacaktır. Steam Link ile mümkün olan bu durumda, Steam oyunları direkt bir şekilde Android cihazdan oynanabilir oluyor. Bu içeriğimizde ise sizlere Android platformundan Steam oyunları oynamak için yapabileceğiniz yöntemden bahsedeceğiz.

Android Akıllı Telefonda Steam Oyunları Oynamak

Sistem güncellemesini Play Store ile güncelleme dönemi başladıSistem güncellemesini Play Store ile güncelleme dönemi başladı

Bunun için oldukça kolay bir yol bulunuyor. Steam Link uygulamasını Android cihazınıza bir defa kurduktan sonra artık çok basit bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu noktada artık Steam controller veya Xbox Controller gibi daha uzun işlemli aletlere gerek kalmadan telefonunuz üzerinden basit bir şekilde oynayabileceksiniz. Bunun için bilgisayar ve Android cihazınızın aynı ağ üzerine bağlı olduğundan emin olun. Daha sonra bilgisayar üzerinden Steam’ı açarak normal bir şekilde giriş gerçekleştirin.

Daha sonra Android cihazınızın üzerinden Google Play Store’a girerek Steam Link uygulamasını indirin. Yükleme gerçekleştikten sonra uygulamayı açın ve kontrol cihazınızı eşleştirmek için soru soracak ve eşleştirme işlemini gerçekleştirin. Resmi bir Controller cihazına sahipseniz uygulama eşleştirme de sizlere yardımcı olacaktır. Eşleştirme sağlamak için ise her iki cihazda da Bluetooth’u açın. Controller veya telefonunuzu doğru bir şekilde bağladıktan sonra gelecek olan seçenekler listesinden PC seçim işlemini yapın. Bağlantı gerçekleştikten sonra Oynatmaya Başla seçeneğine dokunun.

Daha sonra en üstteki araç çubuğu ile Steam kütüphanenize erişin. Gelen ekranda Android cihazınızda yayınlamak istediğiniz oyunu seçin ve Oynat diyerek oynamaya başlayabilirsiniz. Android cihazınız üzerinden Steam oyunları oynamak bu kadar basit işlemlerden geçmektedir.


İlgili uygulamalar
Google Haritalar'da Metro Yoğunluğu GösterilecekGoogle Haritalar'da Metro Yoğunluğu Gösterilecek
Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!

PAYLAŞ