Android Tabletlerdeki Donmalar Nasıl Giderilir? - Haberler - indir.com

Android Tabletlerdeki Donmalar Nasıl Giderilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 15:19:44
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Android tabanlı tabletler genelde sorunludur. Bu tabletlerde temizle yapsanız bile bazen işe yaramayabilir. Ancak size önerdiğimiz üç yöntemi uygularsanız sorununuza %60 çözülme garantisi veriyoruz.

1- Tableti Düğmesinden Resetleyin!

Tabletinizi yenden başlatmadan önce yapmanız gereken bir şey var. Tabletinizin dışında bulunan küçük deliğe iğne ile bastırırsanız cihazın elektriği kesilecektir. Daha sonra yeniden açma kapama tuşuna basın ve tableti açın. 

2- Tabletinize İyi Bir Bahar Temizliği Yapma Vakti Gelmedi mi?

İlk yapmanız gereken uygulamaları kaldırmak olacak. Gereksiz olan tüm uygulamaları kaldırınız ve Ccleaner uygulaması ile tabletinizi temizlemeye başlayınız. Uygulama içerisinden önce gereksiz dosyaları kaldırınız. Daha sonra ise virüs taraması yaparak trojanları yok ediniz. Bu işlemden sonra ise yapmanız gereken birkaç adım daha var.

3-  Eğer Hiçbirisi İşe Yaramadı İse;

Hiçbir uygulama işe yaramadı ise önce cihazınızı sıfırlayın,daha sonra ise bilgisayara bağlayıp ana klasördeki tüm dosyaları yok edin korkmayın kapatıp açtıktan sonra yeniden oluşacaktır. Bu işlemden sonra ise iyi bir cleaner kurup cihazın kaldırabileceği nitelikteki uygulamalarınızı kurun.

 





PAYLAŞ