Android Tabletler için Office'i İlk Siz Deneyin - Haberler - indir.com

Android Tabletler için Office'i İlk Siz Deneyin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, geçtiğimiz aylarda iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'ler için yayınladığı Office'in Android tabletler için geliştirdiği sürümdeki hataların giderilmesine yönelik deneyim ve geri dönüşler için gönüllüler arıyor.

Android akıllı telefonlarda kullanılabilen Office'in mobil sürümü için bir açıklama yapan Microsoft, Android tabletlerle uyumlu Office sürümünün geliştirme çalışmalarının devam ettiğini ve uygulama üzerindeki bazı hataların giderilmesine yönelik geri dönüşler için gönüllü kullanıcılar aradığını bildirdi.

iOS sürümünden farksız olacağı bildirilen Android tabletler için Office bu yıl içerisinde, dokunmatik ekrana sahip Windows sistemli cihazlar içinde 2015 yılında çıkacak.

Eğer sizde geliştirilmekte olan Android tabletler için Office sürümündeki Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Visio, Access Publisher ve Outlook uygulamalarını herkesten önce denemek isterseniz buraya tıklayarak, deneme programına kayıt olabilirsiniz. Office'in iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ