Android Tabletler için Fotoğraf Editörü PhotoDirector - Haberler - indir.com

Android Tabletler için Fotoğraf Editörü PhotoDirector

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Cyberlink tarafından Android 4.1 ve üzeri tabletler için özel olarak hazırlanmış olan fotoğraf düzenleme uygulaması PhotoDirector, Android tablet kullanıcıları için Google Play mağazasında yerini aldı.

Android tabletlere özel yayınlanan uygulama PhotoDirector ile tabletleriniz ile çekmiş olduğunuz fotoğraflarınıza farklı filtreler ekleyebilir, parlaklık, pozlama, karanlık noktalar ve kontrast gibi hassas düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Portre çekimlere özel hızlı ayarlamalar sunan uygulama ile fotoğraflarınızda bulunan istenmeyen objeleri çıkarabiliyor, ayrıca üst düzey HDR yani yüksek dinamik aralığa sahip fotoğraflar oluşturabiliyorsunuz. Renk ayarları açısından bir çok olanak sunan PhotoDirector sadece JPEG formatında çalışmaları gösterebiliyor.

Cyberlink PhotoDirector indir

Minimum 1GHz işlemci, 512MB RAM, 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğü ve 7-inç ekran boyutu gibi sistem gereksinimleri bulunan Android tabletleriniz için özel olarak geliştirilen PhotoDirector fotoğraf düzenleme uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ