Android Studio'nun İlk Kararlı Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Android Studio'nun İlk Kararlı Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google tarafından geliştirilen ve bu zamana kadar BETA sürümüyle yayında olan Android Studio'nun ilk kararlı sürümü nihayet duyuruldu. Eğer siz de bir Android uygulama geliştiriciyseniz bu haberimizi mutlaka okumalısınız.

Android uygulamalarının geliştirilmesinde nativ olarak JAVA dili kullanılıyor ve programcılar da IntelliJ IDEA'yı tercih ediyor. Bize göre de IntelliJ IDEA en iyi IDE (Integrated Development Environment) yani Tümleşik geliştirme ortamı seçenekleri arasında yer alıyor.

Android Studio

Bu noktada Google'da, Android Studio alt yapısında IntelliJ IDEA kullanmış ve programı ücretsiz olarak sunuyor. Bugünden itibaren resmi olarak 1.0 sürümle yayınlanan Android Studio, resmi Android geliştirme ortamı olarak kullanılan Eclipse'nin yerini almış durumda.

Uygulama geliştiricilerine son derece kapsamlı çözümler sunan Android Studio beraberinde pek çok Android geliştirme aracını da getiriyor. Program, karışık problemlerin çözümünü kolay hale getirebildiği gibi aynı zamanda varolan sorunları çözme işlemlerinde de etkili yollar sunabiliyor.

Eğer sizde Android uygulaması geliştiriyor ya da geliştirmek istiyorsanız bu alanda en büyük yardımcılarınızdan birisi olacak 813 MB boyutundaki Android Studio'yu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows bilgisayarınıza mutlaka indirmelisiniz.





PAYLAŞ