Android Q Karanlık Modu Görüntülendi - Haberler - indir.com

Android Q Karanlık Modu Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 17:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android ekosisteminin şuan için piyasada bulunan son sürümü olan Android 9.0 Pie bulunuyor. Pie sonrasında kullanıcılara verilecek olan Android Q güncellemesine dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Android 10 olarak karşımıza çıkması beklenilen yeni Android Q sürümüne dair şimdi ise ön izlenim videosu ortaya çıktı. Bu video ile beraber Android Q’nun belki de en çok merak edilen özelliği olan karanlık mod özelliği de ortaya çıkmış oldu. Yeni sürüm tüm kullanıcılar tarafından merakla beklenirken bu sürüme dair sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Android sızıntıları ile bilinen XDA tarafından Android 10 Q sürümü hakkında yepyeni detaylar paylaşıldı. Gelin şimdi Android Q’nun detaylarına göz atalım.

Android Q Karanlık Mod İle Geliyor

En İyi Android Uygulamaları 2019En İyi Android Uygulamaları 2019

Android Q olarak adlandırılacak ve Android 10 sürümü olacak bu yeni işletim sistemi sunacağı birçok özellik ile dikkat çekiyor. XDA editörleri tarafından paylaşılan yeni detaylara göre sistemin yeni karanlık mod ve masaüstü modu dikkatleri çekiyor. Uzun bir zamandır beklenen karanlık mod özelliği Android Pie ile beraber gelmesi düşünülmüş ancak gerçekleşmemişti. Google tarafından ertelenen karanlık mod özelliği tüm gerekli işlemler sonrasında Android 10 ile beraber karşımıza çıkması bekleniyor. Google çalışanı tarafından yapılan bir sızıntı ile Android Q’da yer alacak olan gece modu özelliğinin sunulması için sistemde bulunan ön yüklü uygulamaların bu karanlık temaya destek sağlaması gerektiği belirtilmişti.

Android Q Yayınlanmadan Test Edebileceksiniz

Google çalışanı tarafından tüm uygulamaların bu mod için optimize edecekleri ifade edildi ve Mayıs 2019 ile beraber gece moduna dair çalışmaların biteceği belirtilmişti. Diğer yandan yeni Android sürümü ile beraber tıpkı Samsung’un DeX opsiyonu gibi bir özelliğin gelmesi bekleniyor. Bu sayede Android Q işletim sistemine sahip cihazları ikinci bir ekrana kolay bir şekilde bağlantı gerçekleştirilebilecek.




Galaxy S8 ve Note 8 İçin Android Pie GeliyorGalaxy S8 ve Note 8 İçin Android Pie Geliyor
Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!

PAYLAŞ