Android Platformundaki En İyi 10 Antivirüs Programı - Haberler - indir.com

Android Platformundaki En İyi 10 Antivirüs Programı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-01 10:08:52
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Android için Antivirus uygulamaları, Android'de en popüler uygulama türlerinden biri olmaya devam etmektedir. Bu uygulamaların gerekli olup olmadığı, tartışılan bir konudur. Genel olarak, Android telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanıyorsanız, yalnızca Play Store'dan uygulama indiriyorsanız ve güvenlik ayarlarınızı etkinleştirmişseniz, antivirüs programlarına çok fazla ihtiyacınız yoktur. Eğer yine de güvenlik yönünden şüpheleniyorsanız Android için en iyi antivirüs uygulamalarını sizler için derledik.

  1. AVL

Android platformunda 2013 yılının en iyi antivirüs programı ödülünü alan AVL, en çok kullanılan en başarılı antivirüs programlarından birisi.

  1. Avast Mobile Security

Bilgisayarlarımızda kullandığımız Avast antivirüs programı Android platformuna Avast Mobile Security ismiyle başarılı bir giriş yaptı. Arama engelleme, telefon hızlandırma, virüsten tarama gibi özelliklere sahip olan Avast Mobile Security, en beğenilen antivirüs programlarından bir tanesi.

  1. Bitdefender Antivirus Free

Telefonunuzdaki dosyalarınınızı tarayarak varsa virüslerden arındıran bu uygulama, virüsler konusunda iddialı bir uygulama.

  1. McAfee Security & Power Booster Free

Hem telefonunuzu hızlandıran, hem virüslerden koruyan, hem de pil ömrünüzden tasarruf etmenizi sağlayan bir uygulama arıyorsanız McAfee Security & Power Booster Free tam da size göre.

  1. Kaspersky Mobile Antivirus

Kaspersky Mobile Antivirus, hem dosyalarınızı virüslerden arındırıyor, hem çağrı ve mesajlarınızı filtrelemenizi sağlıyor, hem uygulamalarınızı şifre ile korumanızı hem de hırsızlığa karşı telefonunuzu korumanızı sağlayarak bir çok özelliği içerisinde barındıran nadir uygulamalardan.

  1. Sophos Free Antivirus and Security

Sophos Free Antivirus and Security, dosyalarınızı virüs var mı diye tararken aynı zamanda spam koruması özelliği ile birlikte istenmeyen arama ve mesajları engelliyor.

  1. Norton Security and Antivirus

Hiç kuşkusuz Android için en iyi antivirüs programı olan Norton Security and Antivirus, telefonunuza yükleyeceğiniz uygulamaları yüklemeden önce virüs var mı diye tarıyor, uygulamalar kişisel verilerinizi nerelere gönderiyor buna bakıyor, ve uygulamaların risk seviyesini "Güvenli", "Gizlilik Riski", "Zararlı Program" olarak gösteriyor.

  1. Trend Micro Mobile Security & Antivirus

Trend Micro Mobile Security & Antivirus, dosyalarınızı virüslerden arındırırken aynı zamanda ziyaret ettiğiniz web sitelerini de virüs taramasından geçirerek virüs var mı yok mu kontrol ediyor.

  1. AhnLab V3 Mobile Security

Pil kullanımını en az seviyede tutan sayılı antivirüs programlarından olan AhnLab V3 Mobile Security, hem telefonunuzu hızlandırmanızı, hem pil tasarrufu yapmanızı hem de telefonunuzda bulunan gereksiz dosyaları silmenizi sağlıyor.

  1. Avira Antivirus Security

Fotoğraflarınız, kişiler, e-posta ve kredi kartı numaraları gibi kişisel bilgilerinizi saklayan Avira Antivirus Security, aynı zamanda arama ve sms filtresi de bulunduruyor.





PAYLAŞ