Android Pie'de Yeni Galaxy S10 Detayları Gözüktü - Haberler - indir.com

Android Pie'de Yeni Galaxy S10 Detayları Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un önümüzdeki nesil amiral gemisi cihazının yüksek bir ihtimalle Galaxy S10 olması bekleniyor. Bu noktada yeni modele dair ilk bilgiler gelmeye başladı diyebiliriz. Şimdi ise Android’in Pie güncellemesi ile beraber Galaxy S10 cihazının farklı versiyonlara sahip olacağı belli olurken bu modellere dair bazı bilgiler de gün yüzüne çıkmış oldu. XDA-Developers platformunda ortaya çıkan yeni sızıntıya göre Galaxy S9 Plus ailesi için sunulacak olan Android Pie güncellemesinde bazı önemli detaylar meydana çıktı. Bu kapsamda yeni amiral gemisinin dört farklı modeli belli olmuş oldu.

Android Pie'de Yeni Galaxy S10 Detayları Gözüktü

Bu Android sürümünün yazılım detaylarında beyond 0, beyond 1, beyond 2 ve beyond 2 5G kod adlarına sahip dört yeni model gözüktü. Baktığımız zaman 5G desteğine sahip bu yeni modelin önümüzdeki sene tanıtımı gerçekleşecek olan Galaxy S10 olma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülüyor. Her modelde Galaxy S10 modelleri için kod adı olarak beyond isimlendirilmesi yapıldığı gözüküyor. Kod adlarında yer alan 0’ın ise serinin en küçük boyutlu modeli olması tahmin ediliyor. 1’in orta boyutlu ve 2’nin ise tüm modellerden daha büyük ekranlı bir cihaz olması düşünülüyor. Bu kapsamda Samsung’un yeni modellerinde tıpkı Apple gibi üç farklı versiyon ile çıkış yapması bekleniyor.

Galaxy S10 parmak izi tarayıcısında şartları değiştirecekGalaxy S10 parmak izi tarayıcısında şartları değiştirecek

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung bu noktada 5G teknolojisine tam 160 milyar dolarlık bir yatırım sergilemişti. Beyond 1 adlı modelin bazı detaylarına göre 5.8 inçlik çift arka kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Beyond 2 ise 6.44 inçlik bir ekran ile beraber üçlü kamera sistemine sahip olacak. 5G kod adlı modelin ise 5G ağlarına destek sunması bekleniyor. Önümüzdeki yılın güçlü işlemcisi olacak olan Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemci modellerinin bu cihazlara güç vermesi bekleniyor.

Bakalım Samsung yeni Galaxy S10 ailesi ile kullanıcılarının beklediğini verebilecek mi göreceğiz.


Samsung Galaxy S10 İçin Yeni Detaylar Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy S10 İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

PAYLAŞ